صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۶ - ۰۵ دی ۱۳۹۷
غلامی:

مطالبات بانک‌های آذربایجان شرقی 26 هزار میلیارد است

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های آذربایجان‌شرقی گفت: مطالبات معوق و غیر جاری بانک‌های این استان 26 هزار میلیارد بوده که 10 درصد کل مصارف است.
کد خبر : 347339

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از استانداری آذربایجان شرقی، عادل غلامی در جلسه شورای هماهنگی بانک‌های آذربایجان شرقی با بیان اینکه 12 بانک دولتی و 24 بانک خصوصی و مؤسسه اعتباری در استان فعال هستند، گفت: نسبت منابع به مصارف در بانک‌های استان 75 درصد است.


وی اعلام کرد: مطالبات معوق و مطالبات غیرجاری بانک‌های استان 26 هزار میلیارد ریال بوده که 10درصد کل مصارف است و این رقم نشانه رعایت بهداشت اعتباری در بانک‌هاست.


دبیر شورای هماهنگی بانک‌های آذربایجان شرقی رویکرد رفتاری بانک‌ها با واحدهای تولیدی و صنعتی در دریافت مطالبات معوق را مماشات و کمک عنوان کرد و افزود: بانک‌های استان سهم خود را در رونق تولید و گره‌گشایی از تولید در حد توان ادا کرده‌اند.


غلامی با بیان اینکه استان آذربایجان‌شرقی در پرداخت تسهیلات «اشتغال فراگیر» امسال تاکنون رتبه اول کشور را کسب کرده‌ است، افزود: در پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج هم رتبه اول را داریم.


وی خاطرنشان کرد : 90 درصد اقتصاد کشور به بانک‌ها وابسته است و بانک‌ها تلاش دارند حداکثر ظرفیت قانونی را برای کمک به تولید و اشتغال استفاده کنند.


استاندار آذربایجان‌شرقی نیز نقش بانک‌ها در ایجاد امید در جامعه را بیان کرد گفت: باید از تزریق ناامیدی به جامعه خودداری کنیم و همراه با کاستی‌ها، موفقیت‌ها هم برجسته شود.


محمدرضا پورمحمدی با بیان ظرفیت‌های فراوان استان در زمینه‌های مختلف افزود: باید فعالیت‌ها را سرعت بخشیم و برای فرایند توسعه استان انرژی بیشتری بگذاریم.


وی با انتقاد از واحدهای تولیدی، معدنی و خدماتی مستقر در استان که حساب‌های بانکی و مالیاتی خود را به تهران یا استان‌های دیگر منتقل کرده‌اند، اظهار کرد: اولویت ما باید این باشد که منابع استان در داخل استان هزینه شود و به تهران نرود.


حمید هاشم زاده، مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری آذربایجان شرقی هم با بیان اینکه بیشترین فشار پرداخت تسهیلات بر روی بانک‌های دولتی است، گفت: بانک‌های خصوصی به خوبی پای کار ارائه تسهیلات نمی‌آیند که دلیل آن، سیاست گذاری دفاتر مرکزی بانک‌های خصوصی است.


انتهای پیام/4121/4062


انتهای پیام/

ارسال نظر