صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۴ - ۰۴ دی ۱۳۹۷
گزارش آنا از یک ارتباط ویژه؛

بهبود ارتباط صنعت و دانشگاه در میزگرد تخصصی بررسی شد

ميزگرد تخصصی روش‌های توسعه و بهبود ارتباط مراكز پژوهش و فناوری كشور با جامعه و صنعت در سالن اجلاس نمايشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد.
کد خبر : 347091

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، صبح امروز، میزگرد تخصصی روش‌های توسعه و بهبود ارتباط مراکز پژوهش و فناوری کشور با جامعه و صنعت در سالن کنفرانس نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد.


برات قبادیان، معاون پژوهشی وزارت صنعت، معدن و تجارت در این نشست گفت: دانشگاه‌ها ازجمله نهادهایی هستند كه در توليد علم و فناوری نقش گسترده‌ای بر عهده‌ دارند. 


وی افزود: انواع همكاری بين صنعت و دانشگاه شامل پشتيبانی تحقيقاتی برای تجهيزات و آزمایشگاه‌ها، انتقال دانش و انتقال فناوری است.


قباديان ادامه داد: بايد دانشگاه به صنعت و صنعت به دانشگاه احساس نياز كند در‌حال حاضر به خاطر تحریم‌ها صنعت هم به دنبال تأمین نياز خود در داخل كشور است.


معاون پژوهشی وزارت‌ صنعت،‌ معدن‌ و‌ تجارت تأکید كرد: طرح ملی توانمندسازی توليد و توسعه اشتغال پايدار تا ٢٢ بهمن راه‌اندازی می‌شود.


در ادامه اين نشست، سيفی، دبيركل كانون كارفرمايان كشور نيز توضيح داد: امروز به‌عنوان صنعتگر بايد دانست كه خروجی٢٨٠٠ دانشگاه در كشور چيست اما دانشگاه بايد موتور محركه در جامعه باشد و اشتباه دانشگاه اين است كه سواد آموزشی صرف کافی نیست، درحالی‌که سواد رسانه‌ای و سواد صنعتی هم اهميت دارد.


وی ادامه داد: از نظر ساختاری در بدنه معاونت پژوهشی شخصی را پيدا نمی‌کنید كه از بخش خصوصی باشد و وقتی ديد کارآفرینی وجود نداشته باشد اين ارتباط به وجود نمی‌آید.


حسين شفیع‌زاده نماينده سازمان صنايع كوچک و شهرک‌های صنعتی ايران در اين هم‌اندیشی نيز حضور داشت و گفت: اين سازمان توانسته تا زمین‌های باير را به شهرک‌های پويای صنعتی تبديل كند.


وی تأکید كرد: البته به بحث آلایندگی محیط زیست هم در تأسیس این شهرک‌ها توجه می‌شود و ما به دنبال حفظ محیط‌زیست هستيم.


نماينده سازمان صنايع كوچک و شهرک‌های صنعتی ايران گفت: شهرک‌های فناوری یکی از نقاط تلاقی ما‌ با دانشگاه‌ها است و دوره‌های آموزشی‌ تخصصی‌ هم ازجمله فعالیت‌های اين شهرک در ايجاد خوشه‌های صنعتی است که نياز به همكاری دانشگاه‌ها داريم. توجه و توانمند كردن روستاییان نيز از ديگر برنامه‌های سازمان است.


انتهای پيام/4085/ 4108/ 4107/پ


 


انتهای پیام/

ارسال نظر