صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
همراه با نمایشگاه پژوهش/4

ساخت داروی ضدافسردگی از سوی محققان دانشگاه آزاد اسلامی

یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی توانسته با استفاده از یک گیاه آفریقایی یک داروی ضدافسردگی تولید کند.
کد خبر : 347001

راضیه جوان‌شیر در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره علت حضور در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: توانسته‌ایم یک داروی کاربردی به‌نام هیدروکسی تریپتوفان الش بسازیم. این دارو به‌عنوان یک ضدافسردگی و درمان چاقی کاربرد دارد.


وی افزود: این داروی گیاهی از گیاهی به‌نام گری‌فونیا به‌ دست می‌آید. این گیاه در کشورهای آفریقایی کشت می‌شود و شرکت ما ماده اولیه این دارو را وارد می‌کند و سپس فرآوری‌های لازم را روی آن انجام می‌دهد.


نماینده شرکت دانش‌بنیان الشن دارو بیان کرد: این دارو همچنین در درمان اختلالات خواب و مشکلات حافظه نیز مؤثر است و به‌عنوان مکمل غذایی در غذاهایی نظیر گوشت، ماهی، تخم‌مرغ و لوبیا کاربرد دارد.


جوان‌شیر اضافه کرد: هنوز این دارو تجاری‌سازی نشده و در مرحله آزمایشگاهی قرار دارد. برای ساخت تیراژ اولیه این دارو با یک سرمایه‌گذار بخش خصوصی مذاکراتی انجام شده که پس از توافق با وی، ساخت تیراژ اول این دارو آغاز خواهد شد.


وی بیان کرد: یکی از مشکلات ما در زمینه تجاری‌سازی، نوسانات قیمت دلار است که باعث شده در زمینه واردات مواد اولیه با مشکلاتی مواجه شویم. مشکل دیگر بروکراسی اداری برای دریافت کارت بازرگانی و ثبت اختراع بود.


نماینده شرکت دانش‌بنیان الشن دارو درباره تسهیلات اختصاص یافته به این طرح گفت: قرار است از صندوق نوآوری و شکوفایی برای این طرح تسهیلاتی دریافت کنیم که البته با برآورد هزینه‌های ما فاصله زیادی دارد.


وی ادامه داد: براساس برآوردها پیش‌بینی می‌شود که تولید تیراژ اولیه این محصول 400 تا 500 میلیون تومان اعتبار نیاز داشته باشد، درصورتی‌که صندوق نوآوری و شکوفایی قرار است 100 میلیون تومان تسهیلات به ما اختصاص دهد.


جوان‌شیر درباره بازاریابی این محصول گفت: این مکمل در درمان چاقی مؤثر است و ارزیابی می‌شود که بازخورد خوبی داشته باشد. پس از اینکه تکلیف تولید تیراژ اولیه این محصول روشن شود، با همکاری چند فصل‌نامه پزشکی آن را معرفی خواهیم کرد.


انتهای پیام/4040/ 4107/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر