صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۰ - ۰۳ دی ۱۳۹۷
رئیسی تأکید کرد؛

لزوم استفاده از توانایی افراد در بیماریابی و درمان بیماران HIV

مسئول واحد مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: استفاده از توانایی افراد در بیماریابی و تشخیص و درمان بیماران HIV و کنترل آن مؤثر است.
کد خبر : 346742

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از فسا؛ کارگاه آموزشی بیماری ایدز، آسیب‌های اجتماعی و مشاوره در بیماریابی صبح امروز در تالار غدیر دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی فسا با حضور استادان، کارکنان و دانشجویان برگزار شد.


در این کارگاه عبدالله رئیسی مسئول واحد مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا در خصوص برگزاری کارگاه آموزشی «بیماری ایدز، آسیب‌های اجتماعی و مشاوره در بیماریابی» گفت: هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی، افزایش آگاهی و مهارت کارکنان، استادان و دانشجویان با بیماری ایدز و راه‌های پیشگیری و کنترل آن و به‌ویژه مشاوره و بیماریابی است.


مسئول واحد مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی فسا افزود: استفاده از ظرفیت و توانایی افراد در امر بیماریابی و تشخیص سریع و درمان مؤثر بیماران HIV، می‌تواند نقش مهمی در کنترل این بیماری در جامعه داشته باشد.


در ادامه این کارگاه محمد کریمی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا با قدردانی از تلاش مسئول و کارشناسان واحد مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت در اجرای برنامه‌های اطلاع‌رسانی بیماری ایدز گفت: از هر 10 نفر مبتلا به ایدز فقط سه نفر از بیماری خود خبر دارند و اطلاع‌رسانی در این زمینه بسیار حائز اهمیت است؛ زیرا دوره کمون بیماری ممکن است بین یک تا 30 سال باشد و فرد در این بازه زمانی بسیاری از افراد را مبتلا کند که تشخیص و درمان به‌موقع ایدز نتایج خوبی دارد.


کریمی افزود: اکنون 65 درصد ابتلائات ناشی از تزریق مشترک، 20 درصد ناشی از تماس جنسی، 1.5 درصد از مادر به کودک، 0.07 درصد فرآورده‌های خونی و 12 درصد ابتلائات نامشخص است و اطلاع‌رسانی به افراد در معرض خطر می‌تواند در شناسایی بیماران نقش مهمی داشته باشد.


وی گفت: افرادی که در معرض خطر ابتلا به ایدز قرار می‌گیرند؛ مثلاً سرنگ آلوده در محیط پارک در بدن آنها فرو می‌رود یا تماس جنسی غیرایمن دارند، در صورتی که تا 72 ساعت بتوانند دارو مصرف کنند تا 80 درصد از ابتلای آنها به ایدز پیشگیری خواهد شد.


در این کارگاه آموزشی علاوه بر بیان کلیات برنامه پیشگیری از ایدز، نحوه نمونه‌گیری و انجام آزمایش تشخیص سریع بیماری ایدز نیز به فراگیران انجام شد.


انتهای پیام/4103/4062


انتهای پیام/

ارسال نظر