صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۱:۰۶ - ۰۲ دی ۱۳۹۷
مشکین‌فام در گفتگو با آنا:

انتقال گاز میدان فرزاد به خطوط شبکه توزیع کشور

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس گفت: گاز استخراج‌شده از میدان گازی فرزاد a ،b برای توزیع در خطوط انتقال شبکه کشور استفاده می‌شود.
کد خبر : 346639

محمد مشکین‌فام در گفتگو با خبرنگار حوزه نفت و انرژی گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه گاز استخراج‌شده از میدان گازی فرزاد  a ,b برای توزیع در خطوط انتقال شبکه استفاده می‌شود، گفت: گاز میدان فرزاد حدود 21 درصد ناخالصی دارد و نمی‌توانیم از این گاز در پروژه‌های ال‌ان‌جی استفاده کنیم.


مدیرعامل شرکت نفت و گازپارس اضافه کرد: در فازهای مختلف پارس جنوبی به لحاظ تولید گاز هیچ محدودیتی نداریم اما در شرایط کنونی بیشترین برداشت گاز از بلوک‌های مرزی و شمالی در پارس جنوبی انجام می‌شود.


مشکین‌فام با اشاره به اینکه در شرایط کنونی بیش از 600 هزار بشکه در روز تولید میعانات گازی داریم گفت: برای تولید و ذخیره‌سازی میعانات گازی 8 مخزن در نظر گرفته‌ شده است که 4 مخزن از این مخازن فعال هستند.


وی بابیان اینکه خروج قطر از اوپک هیچ ارتباط مستقیمی با برداشت مشترک از فاز 11 پارس جنوبی ندارد گفت: تاکنون هیچ پیشنهادی در رابطه با برداشت مشترک نفت وگاز از فاز11 پارس جنوبی از سوی قطر نداشته‌ایم.


مشکین‌فام درباره برداشت نفت و گاز از لایه‌های مرزی تصریح کرد: به‌منظور برداشت از نفت و گاز از لایه‌های مرزی با چند شرکت ایرانی به توافق رسیده‌ایم.


مدیرعامل شرکت نفت و گازپارس گفت: تربیت پیمانکاران جی سی مانند قرارگاه سازندگی خاتم‌الانیا که در فاز 13 فعالیت کرده‌اند از حفری گرفته تا لوله‌گذاری در دریا را برعهده‌گرفته است که در شرایط کنونی مبلغ قراردادهای قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا در پارس جنوبی حدود 10 میلیارد دلار است.


وی تصریح کرد: شرکت پتروپارس هم از مهم‌ترین پیمانکاران جی سی در پارس جنوبی است که فعالیتش در پالایشگاه فاز 12  مشخص است.


مشکین‌فام گفت: شرکت پتروپارس فعالیت خود را از فازهای 6، 7 و8 آغاز کرد و در نهایت با یک شرکت ژاپنی در راه‌اندازی بزرگ‌ترین فاز پارس جنوبی که همان فاز 12 است همکاری کرد و در شرایط کنونی در حال فعالیت در فاز 19 پارس جنوبی است.


انتهای پیام/4094/


انتهای پیام/

ارسال نظر