صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۲ - ۰۲ دی ۱۳۹۷
وزیر کشور:

برخی در انتخابات ریاست‌جمهوری برای پیروزی انصاف را زیر سؤال بردند

وزیر کشور گفت: در انتخابات مجلس یا ریاست جمهوری، رقبا برای پیروزی، انصاف و عدالت را زیر سؤال می‌برند و هر فردی سعی در تخریب دیگران دارد.
کد خبر : 346533

به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی خبرگزاری آنا از وزارت کشور، عبدالرضا رحمانی‌‌فضلی در نشست بررسی پیش‌نویس سند سلامت اجتماعی کشور، گفت: این موضوع، ابتدا در شورای اجتماعی از سوی سازمان بهزیستی و وزارت کشور مطرح شد و بحث‌های مختلفی هم در مقاطعی صورت گرفت و در نهایت گزارشی به رئیس جمهور ارائه شد و تدوین سندی جامع در این خصوص را مصوب کردند.


وی ادامه داد:  اگر در همین موضوع توجه به عقلانیت و کاربست آن در محیط آموزش و پرورش و همچنین محیط خانواده کم کار کنیم، به مشکل برمی خوریم چرا که برخورد با مشکلات از طریق عقل ممکن است و ساماندهی و سازماندهی امور از طریق عقل به فرجام می رسد.


وزیر کشور  افزود: نظرات فردی را به‌عنوان نظرات دینی مطرح کنیم و مسلمانی را به رفتارهای فردی خود تقلیل می‌دهیم و این موضوع را به فضای رسانه‌ای نیز تسری دهیم و نتیجه آن این است که در فضای رسانه‌ای ما، بد اخلاقی‌ها متواتر می‌شود و هیچ فردی، حتی بزرگان جامعه را از گزند رویکردهای غیر اخلاقی در امان نمی‌گذارد.


رحمانی فضلی اضافه کرد: رویکرد رادیو و تلویزیون امیدبخش باشد و برنامه‌های صدا و سیما ایجاد امید و انگیزه کنند و ترکیب خبرها، برنامه‌ها و نوع تحلیلها همگی در نقطه مقابل ایجاد یأس باشد.


وی افزود: این موضوع در بقیه حوزه‌ها و از جمله رقابت‌های سیاسی نیز دیده می شود. از جمله؛ در انتخابات مجلس یا ریاست جمهوری، رقبا برای پیروزی، انصاف و عدالت را زیر سؤال می‌برند و هر فردی سعی در تخریب دیگران دارد یا اینکه در فضای اقتصادی، صرفاً به تحریم، بدبختی و کمبود تأکید می شود.


وزیر کشور اظهار کرد: در همه فضاهای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و امنیتی نگرانی‌هایی ایجاد می شود و تشدید می شود درحالی که افراد جامعه به دنبال زندگی باثبات و آرام هستند.


وزیر کشور در پایان خاطرنشان کرد: تدوین سند سلامت اجتماعی کار خوبی است که باید انجام شود و نباید نگران پیچیدگی و تنوع موضوعات باشیم اما باید در مسیر اجرا، اصلاحات لازم را انجام دهیم، تا در طول چهار یا پنج سال آینده، پروژه ای همه جانبه و فراگیر را داشته باشیم.


انتهای پیام/4082/


انتهای پیام/

ارسال نظر