160 پروژه دانشآموزی در جشنواره حیان با یکدیگر رقابت میکنند
محمد احسانی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا با اشاره به اینکه امسال دبیرخانه جشنواره جابربن حیان در شهرستانهای استان تهران قرار دارد، اظهار کرد: جشنواره جابربن حیان از سال 89 آغاز شد و امسال چهارمین دوره آن به صورت کشوری برگزار میشود.
وی با بیان اینکه امسال در کنار جشنواره جابربن حیان برای نخستین بار جشنوارهای ویژه دانشآموزان مؤلف برگزار میشود، افزود: در این جشنواره دانشآموزان دوره ابتدایی صاحب کتاب و تالیف آثار خود را ارائه کردهاند و از 32 استان از هر استان یک نفر انتخاب شدهاند که در مجموع 22 استان کتاب مجلد و چاپ شده را به جشنواره ارسال کردهاند و برخی استانها هنوز آثارشان به مرحله چاپ نرسیده است.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران با بیان اینکه عمده تالیفات دانشآموزان در زمینههای داستان، مذهبی و شهدا است، عنوان کرد: 32 استان کشور در جشنواره جابرحیان شرکت کردهاند و به هر استان متناسب با جمعیت، سهمیهای اختصاص یافته است. در مجموع 160 پروژه به جشنواره راه یافته و 20 پروژه نیز عشایری است. امسال در جشنواره جابربن حیان به دانشآموزان عشایر توجه ویژهای شده است.
احسانی گفت: در مجموع 202 پروژه دانشآموزی در جشنواره جابربن حیان حضور دارند و جشنواره بیشتر به صورت گروهی و پروژههای علمی است که بیش از 30 درصد دانشآموزان ابتدایی را شامل میشود در مجموع دو میلیون و 300 هزار نفر از دانشآموزان در جشنواره جابربن حیان حضور دارند.
وی با بیان این موضوع که دبیرخانه جشنواره جابربن حیان امسال در شهرستانهای استان تهران واقع شده است، اضافه کرد: اقداماتی در این زمینه صورت گرفته است که عبارتند از: جمع آوری آمار کلی استانها و مقایسه. چاپ کتابچهای در خصوص پروژههای دانشآموزی که به سطح کشوری راه یافتهاند. طراحی پوستر جشنواره که به دو مقوله دانشآموز مؤلف و پروژههای دانشآموزی توجه شده است.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران ادامه داد: تندیس چهارمین جشنواره جابربن حیان نیز طراحی شده است که این تندیس بر مبانی پرسشگری است. همچنین در حاشیه جشنواره جابربن حیان مسابقه دومینو و موشک طراحی شده است.
انتهای پیام/