صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۶ - ۰۲ دی ۱۳۹۷
سردار بلالی در گفتگو با آنا:

عمق استراتژیک نظام با انجام رزمایش‌های نظامی توسعه می‌یابد

معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) گفت: عمق استراتژیک جمهوری اسلامی ایران با انجام رزمایش‌ها نظامی افزایش پیدا می‌کند و اهمیت حیاتی دارد.
کد خبر : 346422

سردار علی بلالی در گفتگو با خبرنگار حوزه دفاعی و امنیتی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره تأثیر برگزاری رزمایش پیامبر اعظم(ص) 12 بر افزایش توان بازدارندگی کشور و توسعه عمق استراتژیک نظام گفت: هر کشوری در جهان برای تقویت و محک قدرت دفاعی خودش سلسله اقداماتی مانند انجام رزمایش‌های نظامی و انعقاد قراردادهای دفاعی انجام می‌دهد، بنابراین جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان بخشی از نظام جهانی از این قاعده مستثنی نیست و این رزمایش‌ها بخشی از استراتژی دفاعی محسوب می‌شوند.


وی وجود برخی تبلیغات رسانه‌ای از سوی دشمنان برای تهدید نشان دادن این مانور نظامی را یک برنامه‌ریزی پوچ توصیف کرد و افزود: از آنجایی که باید همیشه در اوج آمادگی باشیم، برای رفتار نظامی خودمان هیچ احتیاجی به سنجش نظرهای دیگران که با آمادگی ما مخالف هستند، نداریم، زیرا این تدبیری است که برای افزایش آمادگی اتخاذ کردیم و آن را همیشه مدنظر داریم و هرگز شرایط مختلف نمی‌تواند بر این تدبیر اثر منفی و مأیوس‌کننده بگذارد بلکه شرایط باید تابعی از آمادگی ما باشد.


معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) در ادامه با بیان اینکه نمی‌توانیم منتظر بمانیم تا وضعیت منطقه ملتهب شود سپس اقدام‌هایی نظیر برگزاری رزمایش‌های نظامی را انجام دهیم، تصریح کرد: همیشه باید آماده باشیم و زمان باید خودش را با ما تطبیق دهد؛ در غیراین‌صورت برای برگزاری رزمایش‌ها، همیشه باید منتظر وقوع حوادث منطقه‌ای باشیم.


بلالی با اشاره به این موضوع که دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران همیشه اولویت را به توسعه آمادگی دفاعی اختصاص می‌دهد، گفت: همیشه باید این آمادگی را حفظ می‌کنیم و نباید برای ما فرقی داشته باشد که ناوهای و نیروهای آمریکایی و سایر کشورهای خارجی در منطقه خاورمیانه حضور دارند و یا خیر و یا اینکه سربازان کشورهای مستکبر از سوریه و افغانستان خارج می‌شوند و یا به حضور خود ادامه خواهند داد.


وی ادامه داد: هیچکدام از آن‌ها ملاک عمل ما نیست و سیاست‌های دفاعی نظام از رفتار خارجی کشورها و درخواست‌های آن‌ها تبعیت نمی‌کند، زیرا اصولی را در سیاست دفاعی ترسیم کرده‌ایم و برای حفظ آمادگی دفاعی از آن‌ها پیروی می‌کنیم و نیز حاشیه‌هایی که دیگر کشورهای متخاصم برای ما ایجاد می‌کنند فقط جنبه کُند کردن مسیر آمادگی دفاعی کشور را دارد و نباید هرگز به آن‌ها توجه داشت.


معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) ادعای برخی کشورها در تلاش ایران برای تشدید رقابت‌های تسلیحاتی را غیرصحیح و بر خلاف دکترین دفاعی جمهوری اسلامی دانست و تصریح کرد: رزمایش‌هایی که کشورمان برگزار می‌کند، هیچگاه تهدیدکننده امنیت منطقه‌ای نیستند و نباید کشورهای دوست نگران باشند بلکه کشورهایی باید نگران باشند که کیلومترها از منطقه غرب آسیا فاصله دارند و به تهدید کننده امنیت این منطقه تبدیل شده‌اند.


وی افزود: رقابت تسلیحاتی که به بهانه مقابله با ایران در منطقه تشدید شده است، کاملاً غیرمنطقی است و هیچ‌گونه ارتباطی با کشورمان ندارد. کشورهای پادشاهی منطقه فقط دارند با خرید ادوات نظامی، بر درآمدهای کارخانجات تولیدکننده تسلیحات نظامی می‌افزایند، بنابراین این کشورها سرمایه‌های خود را هدر می‌دهند و هیچ کمکی به تأمین امنیتشان نمی‌کند و باید بدانند که جمهوری اسلامی تمام تلاش خود را برای تأمین امنیت منطقه به‌کار گرفته و جزئی از امنیت این منطقه به حساب می‌آید.


بلالی به مفهوم عمق استراتژیک و تأثیر این رزمایش بر توسعه آن اشاره کرد و گفت: عمق استراتژیک جمهوری اسلامی ایران با انجام این رزمایش‌ها افزایش پیدا می‌کند و کشورهای منطقه هم متوجه هستند که انجام چنین رزمایش‌هایی به‌نفع تمام منطقه است.


معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) تصریح کرد: عمق استراتژیک برای جمهوری اسلامی ایران دارای اهمیت حیاتی است و برای اینکه آن را حفظ و تقویت کنیم، در کنار سایر شاخص‌های بهبود عمق راهبردی، به افزایش توان دفاعی نیازی شدید داریم و همچنین امنیت منطقه، عمق استراتژیک جمهوری اسلامی ایران را تضمین می‌کند، پس کشوری که خودش تمام تلاشش را برای تأمین منطقه به‌کار گرفته است، هرگز به تهدیدکننده امنیت تبدیل نمی‌شود.


به گزارش آنا، رزمایش پیامبراعظم (ص) 12، از روز 24 آذر  تا یکم دی ماه سال جاری در منطقه خلیج‌فارس و جزیره قشم برگزار شد. در این رزمایش شاهد رونمایی از دستاوردهای مهم نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بودیم.


یگان‌های واکنش سریع نیرو‌ی مخصوص، تکاوران، بالگردهای هوانیروز، پهپاد‌های رزمی و‌ شناسایی، واحدهای تخریب و مهندسی، یگان موشکی نزسا، ناوتیپ ذوالفقار منطقه یکم نیروی دریایی سپاه نیز در این رزمایش حضور داشتند و همچنین بالگردهای کبرا به دوربین‌های حرارتی  RU-290 مجهز و مین‌های ضدبالگرد عملیاتی شدند که موفقیتی مهم در عرصه دفاعی محسوب می‌شوند.


انتهای پیام/4079/4071/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر