صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
با همکاری علامه و ایران‌شناسی

دانشگاه علامه طباطبائی به ایستگاه «ایران‌شناسی» رسید

تفاهم‌نامۀ همکاری بین دانشگاه علامه طباطبائی و بنیاد ایران‌شناسی و همچنین بنیاد حکت اسلامی صدرا به امضای رؤسای این دو نهاد رسید.
کد خبر : 346403

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی، تفاهم‌نامۀ همکاری بین دانشگاه علامه طباطبائی و بنیاد ایران‌شناسی و همچنین بنیاد حکت اسلامی صدرا به امضای رؤسای این دو نهاد رسید.


در این تفاهم‌نامه، برگزاری کرسی «ایران شناسی»، تبادل اطلاعات علمی پژوهشی مرتبط با فعالیت‌های دانشگاه و بنیاد ایران شناسی، اجرای طرح‌های تحقیقاتی، تألیف یا ترجمه کتب و مقاله‌های مرتبط، تربیت دانشجویان دکتری در رشته‌های مورد نیاز بنیاد برابر ضوابط و مقررات وزارت علوم، برگزاری همایش‌ها، نشست‌های علمی، دوره‌های آموزشی و کارگاه‌های تخصصی مرتبط و ... از جمله محورهای همکاری دانشگاه با بنیاد ایران‌شناسی است.


در این نشست که با حضور آیت‌الله سیدمحمد خامنه‌ای، رئیس بنیاد ایران شناسی و بنیاد حکمت اسلامی صدرا، حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، علومی یزدی، معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی و حسین کلباسی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد، سلیمی ضمن معرفی کوتاهی از دانشگاه علامه طباطبائی، تصریح کرد: دانشگاه علامه طباطبائی در زمینۀ کرسی‌‌های نظریه‌پردازی رتبۀ اول در بین دانشگاه‌های سراسر کشور دارد. همچنین این نهاد در زمینۀ کمک به حل مشکلات کشور پیشرو بوده است و نشست‌هایی در دانشکده‌های این دانشگاه در این راستا برگزار و به هیئت دولت و سازمان‌های هدف ارائه شده است.


وی با اشاره به فعالیت‌های بین‌المللی دانشگاه گفت: ما با دانشگاه‌های خارجی بسیاری در تعامل هستیم به عنوان مثال به عضویت شبکه دانشگاه‌های مسیر جاده ابریشم که بیش از ۱۰۰ دانشگاه هستند درآمده‌ایم. این دانشگاه هم‌اکنون جزو ۱۳ دانشگاه برتر و سطح یک کشور است که نقش «سیاست‌گذاری در حوزه‌های علوم انسانی» به این دانشگاه واگذار شده و امروز بسیاری از مسئولان کشوری از فارغ‌التحصیلان و استادان این دانشگاه هستند.


در ادامه این نشست، آیت‌الله سیدمحمد خامنه‌ای نیز با اشاره به فعالیت‌ها و پیشرفت‌هایی که دانشگاه علامه طباطبائی داشته است، تصریح کرد: پیشرفت‌هایی که این دانشگاه داشته با مدیریت خوبی که دارد به اوج خود رسیده است. از بسیاری داشته‌هایمان در داخل کشور بی‌خبر هستیم و برای معرفی دارایی‌هایمان باید بیشتر تلاش کنیم.


رئیس بنیاد ایران شناسی و بنیاد حکت صدرا تأکید کرد: هنوز هم بسیاری از مردم کشورمان با فرهنگ‌ها و حتی خود کشورمان، ایران آشنایی لازم را ندارند. تاریخ، جزو هویت هر فردی است و کسی که تاریخ نداند، هویت خود را نشناخته است.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر