صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۳:۳۵ - ۰۱ دی ۱۳۹۷
مدیرعامل ملی حفاری خبر داد:

حفاری ۴ هزار و ۵۰۰ حلقه چاه‎ نفت و گاز

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: ۴ هزار و ۵۰۰ حلقه چاه‎های نفت و گاز با بیش از ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار متر از افتخارات شرکت ملی حفاری ایران است.
کد خبر : 346351

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از شرکت ملی نفت ایران، سیدعبدالله موسوی در آیین بزرگداشت‌ سی‌ونهمین سالگرد تأسیس شرکت ملی حفاری گفت: سخت‎کوشان صنعت حفاری افتخار می‎کنند که در چهار دهه گذشته با دانش و توان فنی داخلی توانستند این شرکت را به یکی از نمادهای استقلال کشور تبدیل کنند.


مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران اظهار کرد: لازم است همسو با سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، عزم خود را جزم کنیم تا با توجه به شرایط حساس کنونی بتوانیم مانند گذشته نقش خود را در فرآیند تولید نفت به‌خوبی ایفا و با استفاده بهینه از ظرفیت‎ها و امکانات موجود، افزون بر ارتقای بازدهی کار، اهداف کلان شرکت ملی نفت ایران را محقق کنیم.


وی با اشاره به این‎که این شرکت نقش به‌سزایی در پاسخگویی به نیازهای صنعت نفت کشور ایفا کرده است، افزود: صنعت حفاری با حفر چاه‎های نفت و گاز، مرکز انتقال اطلاعات مخازن هیدروکربوری از اعماق زمین به سطح برای تصمیم‎گیری متخصصان صنعت نفت درباره استحصال نفت و گاز است.


وی حفاری ۴هزار و ۵۰۰ حلقه چاه‎های نفت و گاز با بیش از ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار متر و افزون بر ۱۶۵ هزار عملیات جانبی و خدمات فنی و مهندسی را از افتخارات شرکت ملی حفاری در چهار دهه گذشته برشمرد و ادامه داد: این شرکت توانسته در سال‎های اخیر در بسیاری از پروژه‎های ملی مانند پارس جنوبی، آزادگان، یادآوران، آذر و دیگر میدان‌های نفت و گاز نقش‎آفرینی و نیازهای شرکت‎های متقاضی را تأمین کند.


مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران این شرکت را سازمانی در حمایت از سازندگان داخلی به‌منظور تولید قطعات و تجهیزات مورد نیاز صنعت حفاری دانست و گفت: در نتیجه تعامل و همکاری میان متخصصان شرکت و سازندگان داخلی بسیاری از قطعات پرمصرف و تجهیزات کاربردی این صنعت پیچیده همسو با سیاست‌های اقتصاد مقاومتی بومی‎سازی شده است.


وی اظهار کرد: شرکت ملی حفاری دارای بزرگ‎ترین ناوگان حفاری است که در بخش عملیات، ۷۲ دستگاه حفاری خشکی و دریایی سبک، سنگین و فوق سنگین دارد و بخش عمده‎ای از عملیات حفاری چاه‎ها را انجام می‌دهد و در بخش فنی و مهندسی که مشتمل بر بیش از ۲۰ نوع خدمات تخصصی است، از ابتدای عملیات حفاری تا هنگام بهره‎برداری از چاه‎ها با ماشین‎آلات و تجهیزات به متقاضیان اعم از شرکت‎های دولتی و خصوصی خدمات لازم را ارائه می‎‌کند.


مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران افزود: نگاهی به توفیقات به‌دست‌آمده، مسئولیت برنامه‎ریزی و راهبرد آینده این شرکت را دوچندان می‎کند و بر همین اساس و برای پاسخگویی به نیازهای کشور و متناسب با برنامه‎های صنعت نفت، جدول کاری مدونی ترسیم‌شده است. پاسخگویی به نیازهای صنعت نفت به‌عنوان اولویت اول، روزآمدسازی مجموعه کامل حفاری و خدمات جانبی، توسعه بازارهای هدف، مدیریت جهادی، افزایش بازدهی کار و بهره‎وری، حمایت از ساخت داخل و تقویت شرکت‎های دانش‎بنیان و مراکز علمی و پژوهشی ازجمله سرفصل‎های این جدول کاری است.


وی گفت: اصلاح ساختار، پروژه‎محوری و بهینه‎سازی هزینه‎ها، شناسایی و اولویت‎بندی فناوری‎های موردنیاز و فرآیندنگری، بخش دیگری از سرفصل‎های این جدول کاری است.


انتهای پیام/4094/4083/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر