صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۱۵ - ۰۲ دی ۱۳۹۷
در گفتگو با آنا بررسی شد؛

وضعیت صنعت بیمه پس‌از اعمال تحریم‌ها/بیمه‌گرهای خارجی عقب کشیدند

مدیرعامل بیمه دانا گفت: وقتی به علت تحریم‌ها شرکت‌های بیمه‌گر خارجی با ما همکاری نکردند، با تقسیم ریسک بین شرکت‌های بیمه‌گر داخلی این مشکل را حل کردیم.
کد خبر : 346334

ابراهیم کاردگر در گفتگو با خبرنگار حوزه بیمه‌ گروه اقتصادی خبرگزاری آنا درباره تأثیر تحریم‌ها بر صنعت بیمه گفت: صنعت بیمه برای موضوع تحریم‌ها راهکار خوبی اتخاذ کرده تا بتواند از این مشکل هم گذر کنند؛ چراکه موضوع تحریم‌های آمریکا جدید نیست. ایران در سالهای گذشته هم در تحریم بوده است و توانسته است مشکلات پیشِ روی خود را برطرف کند.


وی با توضیح درباره اقدامات صنعت بیمه برای دور زدن تحریم‌ها تصریح کرد: صنعت بیمه با برخی اقدامات از جمله تشکیل کنسرسیوم، تشکیل صندوق ویژه تحریم و ایجاد حساب مشترک در حال مدیریت ریسک‌ها است تا بتوانیم از این وضعیت موقتی تحریم‌ها گذر کنیم.


مدیرعامل بیمه دانا بابیان اینکه توانسته‌ایم ریسک را به لایه‌های متفاوت در کشور منتقل کنیم، تشریح کرد: با مدیریت ریسک در کشور به عبارتی اکومولیت ریسک و یا انباشت ریسک را در کشور ایجاد کرده و این پدیده می‌تواند برای کوتاه‌مدت یک پدیده خوبی باشد تا ما بتوانیم از پیچ تحریم رد بشویم.


تحریم‌ها مادام‌العمر نیست


نایب‌رئیس هیأت مدیره بیمه دانا با توضیح اینکه قرار نیست تحریم‌ها مادام‌العمر باشد، بیان کرد: افراد توانمندی در صنعت بیمه داریم؛ آدم‌هایی که در این حوزه کارکرده‌اند و توانایی‌های خود را برای مقابله با این تحریم‌ها نشان داده‌اند.


وی افزود: خوشبختانه در مدتی که تحریم‌ها شدت گرفته است، حادثه مهمی رخ نداده است که باعث سوخت ملی در اقتصاد کشور شود. با این‌وجود تحریم موجب شده که در صنعت بیمه تراز اتکایی‌مان مثبت شود.


کاردگر با اشاره به این موضوع که ما قبلاً ریسک‌هایمان را از طریق شرکت‌های خارجی بیمه می‌کردیم، تصریح کرد: درگذشته برای بیمه ریسک‌هایمان باید به شرکت‌های بیمه‌گر خارج از کشور دلار پرداخت می‌کردیم اما باوجود تحریم‌های اخیر موجب شده است که دیگر دلار به خارج از کشور پرداخت نکنیم.


تقسیم پوشش ریسک بیمه‌های خارجی میان بیمه‌گران داخلی


مدیرعامل بیمه دانا بابیان اینکه تحریم‌ها می‌تواند در کوتاه‌مدت اثر مثبت بر صنعت بیمه داشته باشد، تشریح کرد: وقتی به علت فشارها و تحریم‌ها شرکت‌های بیمه‌گر خارجی با ما همکاری نکردند، مجبور شدیم که با تقسیم ریسک بین شرکت‌های بیمه‌گر داخلی این مشکل را حل کنیم و از خروج دلارهای بیمه‌ای جلوگیری کرده و این مبالغ بین شرکت‌های بیمه‌ای داخلی تقسیم شد.


نایب‌رئیس هیأت مدیره بیمه دانا درباره تجدیدنظر در آئین‌نامه 60 بیمه مرکزی گفت: آئین‌نامه 60 بیمه مرکزی تغییر نکرده است؛ فقط حدنصاب‌های سرمایه‌گذاری عوض‌شده است. مثلاً به ما می‌گفتند که 30 درصد سرمایه را باید ببرید در سپرده بانکی بگذارید؛ اینجاست که عددها تغییر کرده است. این امر هم سبب می‌شود که با بازتر شدن فضای صنعت، بیمه راحت‌تر در  باقی بخش‌های اقتصاد ورود پیدا کند.


شناسایی میزان نقدینگی موردنیاز صنعت بیمه، سرمایه‌گذاری در اقتصاد را  راحت‌تر می‌کند


وی با اشاره به اینکه بیمه‌گر باید در یک حساب پشتیبان  نقدینگی داشته باشد، تأکید کرد: بیمه‌گر باید همیشه آماده باشد چراکه هرلحظه شاید اتفاقی بیفتد و باید خسارت پرداخت کنیم؛ به همین علت باید در یک حساب پشتیبان نقدینگی کافی برای پرداخت خسارت داشته باشد.


مدیرعامل بیمه دانا  افرود: در حال حاضر باید بدانیم که صنعت بیمه چقدر نقدینگی لازم دارد، برای اینکه بتواند ریسک‌هایش را پوشش بدهد. کاردگر گفت: ما باید بدانیم که یک حادثه بزرگ و تعهد پرداخت برای این حادثه چقدر نقدینگی می‌خواهد؟ این محاسبات انجام‌شده و عدد و رقم‌ها درآمده است.


وی ادامه داد: وقتی این حساب‌وکتاب‌ها انجام می‌شود، به عدد و رقم‌های واقعی می‌رسیم که چه میزان شرکت‌های بیمه‌گر نیاز به نقدینگی برای پرداخت خسارت‌هایشان دارند. بنابراین شرکت‌های بیمه‌گر مازاد نقدینگی خود را در حوزه‌های مختلف از جمله بورس، ساختمان و بخش‌های صنعتی می‌برند؛ به عبارت بهتر نقدینگی که در اختیار بیمه‌گرها وجود دارد، در بخش‌های مختلف اقتصادی سرمایه‌گذاری می‌شود که این امر خود سرمایه‌گذاری راحت‌تر بیمه‌گران را به ارمغان می‌آورد.


انتهای پیام/4092/4083/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر