صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۱ - ۰۱ دی ۱۳۹۷
هشدار رئیس دانشگاه صنعتی شریف

تأثیر منفی بودجه بر رشد علمی/دانشگاه، اولویت اول مسئولان باشد

رئیس دانشگاه صنعتی شریف گفت: وعده‌هایی داده شده که منابع مالی تخصیص داده شود اما عدم پرداخت آن در موعد مقرر بر روند علمی کشور اثرگذار است.
کد خبر : 346185

محمود فتوحی فیروزآباد در گفتگو با خبرنگار حوزه سیاست و دانشگاه گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در مورد وضعیت بودجه دانشگاه‌ شریف بیان کرد: بودجه‌ای که تا به امروز به دانشگاه‌ پرداخت شده حدود 50 درصد بودجه اصلی است، گرچه تخصیصی که سازمان برنامه و بودجه ارائه داده 70 درصد است اما حدود 50 درصد از منابع مالی برای بودجه دانشگاه محقق شده است.


رئیس دانشگاه صنعتی شریف عنوان کرد: در این شرایط، دانشگاه به‌اجبار در برنامه‌های پژوهشی به‌کُندی پیش می‌رود؛ گرچه در سال‌های گذشته دولت تلاش کرد که 100 درصد بودجه را محقق کند و امسال نیز قول‌هایی داده‌اند که بودجه دانشگاه‌ها به طور 100 درصد تخصیص داده شود اما تأخیر در پرداخت‌ها و ایجاد مشکل بودجه‌ای و مالی برای دانشگاه‌ها بر رشد علمی کشور اثر می‌گذارد.


وی با اشاره به اینکه مسئولان دانشگاه‌ها در برهه کنونی از مشکلات اقتصادی آگاه هستند، ادامه داد: امیدواریم که تخصیص بودجه به‌طور کامل پرداخت و منابع مالی در زمان مقرر اختصاص داده شود. مسئولان دانشگاهی توقع دارند با تمام شرایطی که در حال حاضر وجود دارد، مراکز آموزش عالی در اولویت بالادستی قرار داشته باشد.


تأثیر منفی عدم تحقق بودجه بر فعالیت پژوهشی دانشگاه


فتوحی درباره عملکرد نظام آموزش عالی گفت: عملکرد آموزش عالی مناسب بوده است و اگر به کارنامه دانشگاه‌ها نگاهی بیندازیم، کارنامه مثبتی است، ایران به لحاظ علم و پژوهش رشد کرده که نشان‌دهنده عملکرد خوب مراکز آموزشی است؛ همچنین شرکت‌های دانش‌بنیان فراوانی تأسیس شده که از نشانه‌های دیگر عملکرد خوب دانشگاه‌ها است.


رئیس دانشگاه شریف عنوان کرد: هر زمان که می‌خواهیم به عملکرد دانشگاه‌ها نگاه کنیم، باید به مسئله بودجه توجه شود و با توجه به منابع مالی که به مراکز آموزش عالی اختصاص داده شده است، به‌طور کل عملکرد دانشگاه‌ها بسیار خوب بوده است و امیدواریم که این روند ادامه‌دار باشد.


لازم به ذکر است دانشگاه صنعتی شریف دارای ۴۸۴ عضو هیئت علمی است که از این تعداد ۱۸۱ نفر استاد، ۱۰۵ نفر دانشیار، ۱۷۶ نفر استادیار، ۲۰ نفر مربی و دو نفر مربی آموزشیار هستند. برند این دانشگاه در سال ۹۲ در جشنواره ملی قهرمانان صنعت ایران به عنوان یکی از ۱۰۰ برند برتر کشور شناخته شد.


انتهای پیام/4113/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر