صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۸ - ۰۱ دی ۱۳۹۷
زبده مطرح کرد:

توانایی دانشجویان مهندسی پرتوپزشکی برای ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان

مدیرگروه مهندسی پرتوپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم گفت: با توجه به ظرفیت‌ علمی دانشجویان مهندسی پرتوپزشکی، آنان می‌توانند شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد کنند.
کد خبر : 346130

پرویز زبده در حاشیه نمایشگاه علمی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم در گفتگو با خبرنگار آنا در قم با ارائه توضیحاتی درباره غرفه پرتوپزشکی و توانمندی‌های دانشجویان و استادان مجرب  دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم اظهار کرد: هدف از نمایشگاه این است که دانشجویان مهندسی پرتوپزشکی فعالیت‌های علمی خود را به معیار نقد قرار دهند و از نقد کارهایی که انجام داده‌اند به تکامل برسند و در آینده با کمک ظرفیت علمی که در استادان و دانشجویان این رشته وجود دارد، بتوانند بنیان‌گذار شرکت‌های دانش‌بنیان شوند و گام‌های مؤثری برای کشور بردارند.


وی افزود: باید بتوانیم با استفاده از توان داخلی به سمت تولید این تجهیزات حرکت کنیم و توانایی خود را ارتقا دهیم و با روش‌های جدیدی که در دنیا مطرح است، آشنا شویم.


مدیرگروه رشته مهندسی پرتوپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان قم تأکید کرد: نکته مهم این است که ما چگونه می‌توانیم از این صنعت و این تکنولوژی در کادر پزشکی و درمان بیماران استفاده کنیم و از طرفی چگونه بدون آسیب‌زدن به بیمار بتوانیم بهترین تابش و بهترین تصویربرداری را از بیمار داشته باشیم.


زبده  این رشته تحصیلی را معرفی کرد و افزود: رشته مهندسی پرتوپزشکی جزو رشته‌های جدید و بین‌رشته‌ای بوده و هدف از این رشته استفاده از فیزیک تابش و پرتودهی در زمینه پزشکی به‌صورت کاربردی و ارائه سیستم‌های جدید در این راستاست.


وی بیان کرد: یکی از مهم‌ترین کاربردهای رشته پرتوپزشکی در مقوله تصویربرداری و زمینه‌های درمان است که دانشجویان به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم می‌توانند در این زمینه فعالیت کنند و جذب بازار کار شوند.


مدیرگروه رشته مهندسی پرتو پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان قم تأکید کرد: مهم‌ترین نکته در فراگیری رشته مهندسی پرتوپزشکی آن است که چگونه بتوانیم این صنعت و این تکنولوژی را در کادر پزشکی و درمان بیماران به‌کار ببریم و چگونه بدون آسیب زدن به بیمار بتوانیم بهترین تابش و بهترین تصویربرداری را از بیمار داشته باشیم.


انتهای پیام/4121/4062/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر