صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۳ - ۰۱ دی ۱۳۹۷
سخنگوی نجباء در گفتگو با آنا:

آمریکا رفت؛ بشار اسد ماند

سخنگوی مقاومت اسلامی نجباء گفت: کاخ سفید زمانی می‌گفت اسد در آینده سوریه جایی ندارد ولی می‌بینیم که دولت سوریه برقرار است و آثاری از دولت مدعی آمریکا نیست.
کد خبر : 346073

گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا: دولت آمریکا که خود بارها تأمین‌کننده سلاح و ادوات نظامی گروه‌های تروریستی منطقه در عراق، سوریه و یمن بوده، بارها با ادعای تروریستی بودن فعالیت‌های جنبش‌های مقاومت اسلامی ازجمله نجباء تلاش کرده است تا مجاهدت‌های مبارزان مقاوم را در راه مبارزه با تروریست‌ها تحت‌الشعاع خود قرار دهد و آنها را در فهرست ادعایی گروه‌های تروریستی قرار دهد. جنبشی که بنا به تعبیر «هشام الهاشمی»، تحلیلگر عراقی و کارشناس امور گروه‌های افراطی از بزرگ‌ترین جنبش‌های عراقی فعال در داخل خاک سوریه است؛ چه اینکه تعداد مبارزانش در این کشور به حدود 8 هزار نفر می‌رسد.


«هشام الهاشمی»، تحلیلگر عراقی در گفتگو با آنا اظهار کرد: «نجباء اواخر 2012 بعد از چند شاخه شدن عصائب اهل‌الحق در عراق تشکیل شد و متشکل از گروهی از نخبگان سیاسی بود که در زمینه مبارزات جهادی تجربه داشتند؛ سپس در لبنان آموزش‌های نظامی را فراگرفتند و همچون حزب‌الله در لبنان، به نیروهای مبارز مقاومت در عراق تبدیل شدند».


وی درباره ساختار نجباء گفت: «آن‌دسته از نیروهای نجباء که در عراق بودند، به الحشد الشعبی پیوستند و یک بسیج مردمی را تشکیل دادند و مبارزان سوری، به مستشاران ایرانی فعال در این کشور پیوستند. در هر صورت خط‌دهی کلی این جریان‌ها از ایران است که پرچمدار مقاومت در منطقه به‌شمار می‌رود».


واشنگتن با ادعای تروریستی بودن فعالیت‌های نجباء، تلاش می‌کند تا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به حمایت از تروریسم ادعایی خود متهم کند و به‌ وسیله یک سناریوی هالیوودی خود را حاکم خوب جهان معرفی کند. موضوعی که «سید هاشم الموسوی»، سخنگوی جنبش نجباء بر آن تأکید کرد و در گفتگو با  آنا گفت: «ما بخشی از محور مقاومت هستیم و آمریکا و غرب در گذشته‌ای نه‌چندان دور بارها تلاش کرده‌اند ما را گروهی تروریستی بخوانند و حتی تحریم کرده‌اند».


وی افزود: «تحریم و ارعاب بخشی‌ از توطئه آنهاست، همان‌گونه که برای اینکه بتوانند حزب‌الله مقاوم را از خط مقاومت و ایستادگی در برابر تروریست‌ها و اسرائیل بازدارند، به آنها برچسب تروریستی بودن زدند». 


با ورود به فهرست سیاه آمریکا به خود افتخار کردیم !


اگر کمی فرهنگ غرب‌گرایی بر هر دولتی مسلط باشد و عینکشان را با ستاره‌های آمریکایی نگین‌دار کرده باشند، کافی است تا با هیاهوی شیپورچیان آمریکایی به تکاپو بیفتند تا بتوانند با واشنگتن به توافقی دست یابند و خود را از فهرست سیاه موسوم به «حامیان تروریسم» خارج کنند. مشابه این وضعیت را در کشوری آفریقایی همچون سودان شاهد بودیم. آمریکا چند سال پیش سودان را در فهرست ادعایی حامیان تروریسم قرار داد؛ در حالی‌که آنها از خود در برابر تروریست‌ها دفاع می‌کردند. این موضوع باعث شد تا سودانی‌ها به تکاپوی توافق با دولت‌های آمریکا بیفتند تا اینکه در اواخر دولت باراک اوباما، رئیس‌جمهور سابق و اوایل دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور کنونی آمریکا این توافق به دست آمد. 


آمریکا اعلام کرد قصد دارد سودان را از لیست سیاه «کشورهای حامی تروریسم» حذف کند ولی برای این اقدام خود سودانی‌ها را تحقیر کرد و برایشان شرط گذاشت. شرط آمریکا این بود که این کشور آفریقایی اصلاحات بیشتری انجام دهد و راه را برای عادی‌سازی روابط با واشنگتن هموار کند. گرچه آمریکا 2017 تحریم سودان را لغو کرد، ولی همکاری و رابطه با این کشور به‌دلیل قرار داشتن در این فهرست ممکن نبود. 


طبق قوانین خودساخته آمریکایی‌ها، ثبت نام یک کشور به‌عنوان حامی تروریسم در لیست سیاه مانع دسترسی آن به تأمین مالی و سرمایه‌گذاری‌های بین‌المللی می‌شود و کار را برای شهروندان آمریکایی برای همکاری تجاری با آن کشور دشوار می‌‌کند.


اما در محور مقاومت، این رویکرد و خط مشی آمریکا جواب معکوس داد و تحریم‌ها و گنجاندن نام‌ها و اشخاص در فهرست‌هایی ادعایی نه موجب سرخوردگی و یأس، بلکه موجب نشاط و جدیت در راه مقاومت می‌شود. «موسوی» دراین‌باره گفت:‌ «روزی که در عراق اعلام کردند مقاومت اسلامی نجباء از سوی آمریکا تحریم شده است، ما آن روز را یوم‌الله خواندیم و خداوند را شکر کردیم، زیرا ما بهای مخالفت خود با آمریکا را پرداخت می‌کنیم و شاهدیم این مخالفت‌ها خشم آنها را برانگیخته است. ما معتقدیم تحریم‌ها و تهدیدها برای عراق، سوریه و گروه‌های مقاومت زیانی ندارد و بُعد اجرایی آن در حد یک برگه کاغذ خلاصه می‌شود». 


آمریکا: شیخ‌ «اکرم الکعبی» عامل بی‌ثباتی منطقه است !


شیخ «اکرم الکعبی» دبیرکل جنبش نجبای عراق همان فردی است که وزارت خزانه‌داری آمریکا پیش‌تر وی را به ادعای اینکه تهدیدی برای صلح و امنیت عراق به‌شمار می‌رود، در فهرست سیاه خود قرار داد و حتی برای سر وی جایزه تعیین کرد.


طبق ادعای واشنگتن، «کعبی» در حملات معترضان به منطقه سبز بغداد در 2008 دست داشت. همچنین سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران نیز چندین بار از دفاتر فرماندهی نجباء در شهر «البوکمال» در استان دیرالزور سوریه بازدید کرده بود.


شيخ «اكرم الكعبی» که از مخالفان تحریم‌های آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران است، در گفتگو با آنا درباره تأثیرگذاری این تحریم‌ها بر جریان مقاومت گفت: «تحریم‌های آمریکا به هیچ‌عنوان نمی‌تواند بر ایران و حتی محور مقاومت تأثیر بگذارد».


وی پیش‌تر نیز گفته بود که نجباء این‌گونه اقدامات را بی‌اثر و آن را از بزرگ‌ترین نعمت‌های خداوند بر مقاومت می‌داند که دشمنان، این گروه را در لیست‌های ادعایی خود قرار داده‌اند.


وی با بیان اینکه تحریم آمریکا و دشمنان ثابت می‌کند راه و کار ما برحق است، افزود: «ما نگران این موضوع نیستیم که روزی مرگ به سوی ما بیاید یا ما به‌سوی آن برویم و طبق فرمایش خداوند متعال در قرآن کریم معتقدیم که مَكَروا وَمَكَرَ اللَّهُ ۖ وَاللَّهُ خَيرُ الماكِرينَ».


مقاومت؛ عامل پیروزی سوریه بر توطئه‌های آمریکا


مقاومت اسلامی نجباء هم‌پای دیگر گروه‌های مقاومت در راه اعتلای جایگاه سوریه و مقابله با مخالفان و توطئه‌های آمریکایی-صهیونیستی جنگید و به‌گفته «هاشم الموسوی»، این قصد را نداشتند که از خود ردپایی برجای بگذارند و مبارزاتشان را با هدف حمایت از ملت سوریه انجام دادند. درواقع محور مقاومت به رهبری ایران توانست سوریه را از تجزیه حفظ کند و امروز شاهد تسلط ارتش سوریه بر نقاط مختلف خاک خود هستیم.


«موسوی» در گفتگوی خود با آنا گفت: «آمریکا زمانی می‌گفت در آینده سوریه بشار اسد جایی ندارد، ولی امروز می‌بینیم که دولت سوریه برقرار است و آثاری از ریاست باراک اوباما در آمریکا مشاهده نمی‌شود. ایران با وجود اتحاد با برخی کشورها هرگز از حمایت از نظام سوریه دست نکشید، خلاف آمریکا که به‌دلیل منافعش از حمایت برخی کشورها و حکومت‌ها از جمله صدام دست کشید».


وی تأکید کرد: «امروز همه کشورهای عربی برای حضور در دمشق با یکدیگر رقابت دارند، زیرا پیروزی مقاومت در سوریه را مشاهده کرده‌اند. حتی اسرائیل که امروز می‌خواهد حماس و حزب‌الله را نابود کند می‌داند در آینده جبهه مقاومت در همه نبردها حضور خواهد داشت و پیروز می‌شود. صهیونیست‌ها حتی نتوانستند چند روز در برابر موشک‌های پرتاب‌شده از گروه‌های مقاومت فلسطینی در غزه مقاومت کنند و بنابراین هرگز قادر نخواهند بود مقابل ایران بایستند».


انتهای پیام/4106/4033/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر