صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۷ - ۲۹ آذر ۱۳۹۷

تأکید بر انجام طرح‌های مشترک همکاری در حوزه فناوری

سفرای شرکت‌کننده در پانزدهمین نشست معاونان و مدیران بین‌الملل دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی بر انجام طرح‌های مشترک همکاری در حوزه فناوری تأکید کردند.
کد خبر : 345860

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در این نشست مارکوس لایتنر سفیر سوئیس در ایران با اشاره به سابقه همکاری علمی ایران و سوئیس از سال ۱۹۴۹ گفت: در آن سال‌ها دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه زوریخ، همکاری‌های مشترک را شروع کردند و این همکاری به مسیر همکاری دانشگاه زوریخ و دانشگاه صنعتی اصفهان به‌عنوان متولیان کارگروه ملی همکاری در کشور می‌پیوندد.


لایتنر همکاری مناسب علمی و فناوری دو کشور ایران و سوئیس در حوزه تأمین منابع مالی طرح‌های تحقیقاتی مشترک را موفقیت‌آمیز خواند و گفت: انجام طرح‌های مشترک همکاری در حوزه فناوری و برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت، محورهایی هستند که می‌توانند در آینده تعاملات علمی برای آنها برنامه‌ریزی کرد.


وی افزود: در پروژه‌های مشترک که ۱۵ مورد آن به تائید رسیده است دو سوم هزینه‌ها را دانشگاه‌های طرف سوئیسی و یک سوم آن را دانشگاه‌های طرف ایران می‌پردازند.


سفیر سوئیس به همکاری خوب علمی دو کشور در سال‌های اخیر اشاره کرد و گفت: همکاری‌ها باید در مسیر درست قرار گیرد و مشارکت دانشجویان و استادان در این همکاری که جریان پایین به بالا را رقم می‌زند فاکتور مهمی است.


اکتاوینو علیمودین سفیر اندونزی در ایران در پانزدهمین نشست مدیران و معاونان بین‌الملل دانشگاه‌ها در دانشگاه کاشان گفت: همکاری موفق ایران و اندونزی درزمینه زیست‌فناوری، می‌تواند الگویی برای همکاری در سایر حوزه‌ها باشد.


وی افزود: نانو تکنولوژی، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای با هدف اشتغال‌زایی و همچنین پزشکی از دیگر حوزه‌هایی هستند که اندونزی آمادگی همکاری با ایران در این حوزه‌ها را دارد.


اکتاوینو علیمودین در ادامه آمادگی کشورش برای همکاری با وزارت علوم ایران در اعطای بورس تحصیلی، فرصت‌های مطالعاتی و انجام طرح‌های مشترک تحقیقاتی را اعلام کرد.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر