صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۶ - ۲۸ آذر ۱۳۹۷
از صبح امروز؛

رویداد استارت‌آپی اینترنت اشیا آغاز به‌کار کرد

صبح امروز با حضور رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و جمع زیادی از ایده‌پردازان، استارت‌آپ ویکند اینترنت اشیا آغازبه‌کار کرد.
کد خبر : 345615

به گزارش خبرنگار حوزه علم و فناوری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، پارک علم و فناوری دانشگاه تهران که پیش از این نیز در آذر ماه چندین رویداد استارت‌آپی برگزار کرده بود، صبح امروز با حضور معاون فنی و توسعه‌ای همراه اول و عباس زارعی همزکی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و جمعی از ایده‌پردازان، استارت‌آپ ویکند اینترنت اشیا افتتاح شد.


این رویداد از امروز آغاز و تا آخرین روز آذر ماه یعنی جمعه ادامه می‌یابد. در ابتدای این مراسم پس از سخنرانی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و پیشنهادات معاون فنی و توسعه‌ای همراه اول، نمونه استارت‌آپ‌های موفق در حوزه اینترنت اشیا معرفی شد. در ادامه این مراسم ایده‌های ایده‌پردازان اعلام و تیم‌سازی انجام می‌شود.


در روز دوم از برگزاری این رویداد کارگاه‌هایی برای تیم‌های تشکیل شده برگزار می‌شود تا بتوانند در پایان روز سوم ایده‌های خود را به جامعیت برسانند تا در داوری که بعدازظهر روز جمعه انجام خواهد شد، جزء تیم‌های برتر محسوب شوند.


رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران درخصوص حمایت از ایده‌های برتر این رویداد توضیح داد: با برگزاری این رویداد حداقل سه تیم به‌عنوان تیم‌های برگزیده معرفی می‌شوند که در این پارک مستقر شده و سه تا شش ماه فرصت دارند تا به یک مفهوم اولیه از ایده خود برسند و درنهایت با ساخت نمونه اولیه برای تجاری‌سازی حاضر شوند.


محمدمهدی یوسفی یکی از شرکت‌کنندگان در این رویداد درباره ایده خود توضیح داد: بیش از یک سال است که توانسته‌ایم در قالب یک تیم سه‌نفره با همکاری تیم صنایع فرهنگی فعالیت خود را در حوزه ارتباطات گسترش دهیم و هدف از حضور تیم ما در این استارت‌آپ استفاده از راهکارهای اینترنت اشیا برای ارتباطات است. می‌خواهیم با تلفیق اینترنت اشیا با ریاضی، ایده جدیدی خلق کنیم تا طی دو سال آینده به کسب‌وکار قابل قبولی برسیم.


وی ادامه داد: ایده‌های ما در قالب بستر نرم‌افزاری به‌صورت سرویس‌دهی به مؤسسات آموزشی و شرکت‌های تجاری که آموزش‌های ضمن خدمت دارند، ارائه می‌شود.


این ایده‌پرداز در پایان خاطرنشان کرد: یکی دیگر از اهداف ما برای حضور در این رویداد این بود که فرصت‌ها و افراد مستعد را شناسایی کنیم تا بتوانیم از حضور آنها در تیم خودمان بهره‌مند شویم.


فرزان صفری دیگر ایده‌پردازی بود که در این رویداد استارت‌آپی مشارکت داشت. وی دانشجوی کارشناسی ارشد مطالعات شبه‌قاره‌ای هند و دانشگاه تهران است و از طریق همکلاسی‌های خود از برگزاری این رویداد مطلع شده بود.


صفری درباره ایده خود توضیح داد: مدتی بود که مشاوره مالی و سرمایه‌گذاری از ایده‌هایی بود که در ذهنم وجود داشت و با کمک یکی از اساتید به ایده خود انسجام دادم تا در این رویداد شرکت کنم. ایده من درباره مشاوره کسب‌وکار و سرمایه‌گذاری به شرکت‌های خارجی برای حضور در ایران و مشاوره به شرکت‌های ایرانی برای حضور در بازار خارجی است.


این ایده‌پرداز ادامه داد: برای این ایده تیم سه‌نفره تشکیل دادیم و به‌دنبال این هستیم که از طریق وب‌سایت و نشریه ایده خود را تبلیغ کنیم اما هنوز بستر مناسبی برای شکل‌گیری تجاری این ایده درنظر نداریم.


وی در پایان خاطرنشان کرد:‌ امیدوارم با حضور در این رویداد بتوانیم به یک نقشه جامع و کلی دست پیدا کنیم تا این ایده به محصول بنشیند.


تعداد زیادی از ایده‌پردازان در این رویداد شرکت کردند و مراسم اختتامیه این رویداد با حضور رئیس دانشگاه تهران روز جمعه در محل پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار می‌شود.


انتهای پیام4060/4085/


انتهای پیام/

ارسال نظر