صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۱ - ۲۸ آذر ۱۳۹۷
موهبتی تاکید کرد

ضرورت تخصیص سریع‌تر بودجه ٥٠٠ میلیون یورویی

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت از تأخیر در تخصیص بودجه ٥٠٠ میلیون یورویی از صندوق توسعه ملی به بیمه سلامت به دلیل پیچ و خم‌های اداری انتقاد کرد.
کد خبر : 345591

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از بیمه سلامت، طاهر موهبتی گفت: به‌رغم اینکه حدود دو ماه از مصوبه تخصیص ۵۰۰ میلیون یورو از صندوق توسعه ملی برای بدهی‌های بیمه سلامت به شرکت‌های دارویی، تجهیزات پزشکی و سایر بدهی‌های سازمان بیمه سلامت می‌گذرد، اما این پول در پیچ و خم‌های اداری گرفتار شده و هنوز به سازمان بیمه سلامت پرداخت نشده است.


مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: این مصوبه با موافقت رهبر معظم انقلاب صورت گرفت و فلسفه آن تأمین نقدینگی برای شرکت‌های دارویی، تجهیزات پزشکی و سایر بدهی‌های سازمان بیمه سلامت بود که در همان زمان دفتر رئیس جمهور هم این مصوبه را به سازمان برنامه و بودجه ابلاغ کرد، اما تا الان هیچ پرداختی صورت نگرفته است و ما هم پیگیر هستیم تا به محض دریافت پول آن را میان ارائه دهندگان خدمت توزیع کنیم.


وی گفت: در رسانه‌ها نگرانی‌هایی وجود دارد که سازمان برنامه و بودجه این پول را به بیمه سلامت تخصیص ندهد؛ هرچند که این موضوع بعید به نظر می‌رسد، زیرا مصوبه شفاف است و رئیس جمهور هم تأکید داشتند که این پول به شرکت‌های دارویی، تجهیزات پزشکی و سایر بدهی‌های سازمان بیمه سلامت تخصیص یابد.


موهبتی افزود: امیدواریم کارهای اداری برای تخصیص این پول سرعت پیدا کند و برداشت‌های متفاوت از قوانین که در سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی رخ داده است، برطرف شود.


مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: در شرایط کنونی یک یا دو ماه تأخیر تأثیر بدی بر صنعت دارو دارد و ارائه دهندگان مواد مصرفی و تأمین کنندگان دارو را با مشکل مواجه می‌کند، زیرا پیش از این خریدها به‌صورت مدت‌دار و با چک صورت می‌گرفت، اما اکنون پرداخت‌ها به روز شده و اگر پول با چند ماه تأخیر به دست تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان دارو برسد آن‌ها تحت تأثیر قرار می‌گیرند.


انتهای پیام/4044/ن


 


انتهای پیام/

ارسال نظر