صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۸ - ۲۸ آذر ۱۳۹۷
رئیس دانشگاه آزاد نجف‌آباد:

پژوهش ثروت‌آفرین از راهبردهای دانشگاه آزاد اسلامی است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد گفت: پژوهش منتهی به فناوری، آن‌هم فناوری ارزش‌آفرین، یکی از راهبردهای مهم دانشگاه آزاد اسلامی است.
کد خبر : 345551

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نجف آباد، امیررضا نقش عصر دیروز به مناسبت هفته پژوهش در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد اظهار کرد: «پژوهش هدفمند، فناوری ارزش‌آفرین در خدمت تولید ملی» به‌عنوان شعار هفته پژوهش انتخاب‌شده و می‌توان عنوان‌کرد که پژوهش تقاضامحور، هدفمند، مسئله‌محور و مشتری‌گرا همه بیانگر این موضوع مهم است که سمت‌وسوی پژوهش‌ها باید تغییر کند و این موضوع مورد توجه جدی دانشگاه‌ها قرار گیرد.


وی گفت: امروزه کلمه پژوهش با فناوری در کنار همدیگر به‌کار می‌رود و به‌نوعی این دو مفهوم باهم عجین شده و بار معنایی خاصی دارد. به عبارتی پژوهش منتهی به فناوری، آن‌هم فناوری ارزش‌آفرین، بسیار اهمیت دارد.



رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نجف‌آباد گفت: اکنون طرح پایش باهدف جهت‌دادن به پژوهش‌های دانشگاهی به سمت نیازهای واقعی جامعه و کلان مسئله‌های ملی به همت مسئولان عالی دانشگاه آزاد اسلامی کلید خورده و این مهم در حال نهادینه‌شدن در دانشگاه آزاد اسلامی است. نظام شبکه‌ای‌، موضوع کار بدیعی است که می‌تواند به رفع چالش‌های کشور کمک قابل توجهی کند.


در ادامه معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد نیز در خصوص روند پژوهش کشور از گذشته تاکنون گفت: اگر پژوهش را معادل تولید علم در نظر بگیریم، وضعیت پژوهشی کشور نسبت به گذشته رشد چشمگیری داشته است.


غضنفر‌ شاهقلیان با بیان این‌که  پژوهش به لحاظ روش‌شناختی، تمام انواع پژوهشی متناسب با رشته علمی مربوط را در برمی‌گیرد، اظهار‌ کرد: در تمام حوزه‌های علمی از علوم پایه، مهندسی، سلامت و بهداشت تا علوم انسانی و اجتماعی همواره نیازمند انجام تحقیق و پژوهش هستیم.


وی ادامه داد: در حوزه فناوری‌های دفاعی (دانش موشکی) در مراکز پژوهشی ایران و در حوزه  مواد و متالورژی و الکترونیک و مخابرات سطح دانش و فناوری‌های تولیدی با دانش کشورهای جهان اول در رقابت است. در حوزه بهداشت و سلامت پیچیده‌ترین اعمال جراحی ازجمله عمل‌های پیوند اعضای انسانی و تولیدات حوزه ژنتیک پا به‌پای استانداردهای تولیدی و خدماتی جهان اول درحرکت روبه‌جلو است؛ اما حوزه صنعت و تجارت به‌یک‌باره با افت شدید کیفیت مواجه است.


به گزارش آنا، در پایان این مراسم مرکز تحقیقات ریز شبکه‌های هوشمند به‌عنوان مرکز تحقیقات برتر معرفی و تجلیل شد. از مدیران پژوهشی دانشکده‌ها و پژوهشگران برتر نیز حسین‌پورقاسم در رشته مهندسی پزشکی –بیوالکتریک، رضا ابراهیمی در رشته مهندسی مواد، هادی صالحی در رشته زبان انگلیسی و فرشته احمدی در رشته مهندسی شهرسازی معرفی و تجلیل شدند.


انتهای پیام/4117/4062/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر