صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۰۵ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۳
با حضور دکتر میرزاده و مهندس ترکان؛

جلسه شورای راهبرد اقتصاد و سرمایه‌گذاری دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد

جلسه شورای راهبرد اقتصاد و سرمایه‌گذاری دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی عصر روز گذشته با حضور دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، اکبر ترکان، سید محمد حسین عادلی، محمد خانی، محسن هاشمی و اعضای این شورا برگزار شد.
کد خبر : 3455

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در این جلسه طرح تولید «نانورس» برای مبارزه با ریزگردها، فرسایش بادی و بیابان زدایی تصویب شد. این طرح توسط واحد اصفهان دانشگاه آزاد اسلامی به شکل غیر صنعتی تولید شده تا باعث جلوگیرى از فرسایش خاک و مقابله با ریزگردهایى شود که امروز کشور را با بحران زیست محیطى مواجه ساخته است.


میرزاده در خصوص این طرح گفت: با توجه به نیاز کشور، در این شرایط لازم است که این طرح در سطح ملی انجام شود.


وی افزود: تصویب شد این طرح را با ظرفیت بالاتری انجام شود و از حالت نیمه صنعتی به حالت صنعتی اجرا شود که سرمایه این طرح توسط دانشگاه آزاد اسلامی و با مشارکت بخش خصوصی و پژوهش های محققان، تامین مى شود.


همچنین در این جلسه تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی و دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی در جهت تجاری سازی ایده‌ها، خلاقیت‌ها و تبدیل دانشگاه به نهادی اثرگذار در حوزه اقتصاد، علم، فناوری‌های نوین و فرهنگ منعقد شد.


هدف از این تفاهم‌نامه توسعه همکاری‌ها، اعتلا و بهره مندی و استفاده از توانایی‌های مشترک علمی، فرهنگی، اجتماعی، آموزشی، پژوهشی، تحقیقاتی، اقتصادی، صنعتی، تجارت، سلامت، بهداشتی، درمانی، گردشگری، ورزش، محیط زیست و ایجاد واحدهای دانشگاهی الگو و نمونه است.


در متن این تفاهم نامه ارتقای کمی و کیفی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و بهره مندی از مزیت مناطق آزاد در اخذ شهریه، استفاده از اساتید خارجی، آموزش با زبان اصلی و جذب دانشجویان خارجی و ایرانی و همچنین تطبیق هر چه بیشتر رشته‌های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی با نیازهای توسعه اقتصادی امروز و آینده این مناطق ذکر شده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر