صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
صبح امروز برگزار شد؛

دفاع نخستین رساله دکتری علوم ارتباطات در دانشگاه آزاد تهران شرق

جلسه دفاعیه از نخستین رساله علوم ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی تهران شرق با حضور رئیس این واحد برگزار شد.
کد خبر : 345403

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، جلسه دفاع نخستین رساله علوم ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی تهران شرق با حضور رئیس این واحد دانشگاهی،  معاون دانشجویی و فرهنگی و همچنین معاون پژوهشی این واحد برگزار شد.


محمدرضا انواری، دانش‌آموخته مقطع دکتری علوم ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق از رساله خود با عنوان «بررسی فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی روشنفکران در شبکه‌های اجتماعی مجازی و تأثیر آن بر فرهنگ سیاسی دانشجویان» با راهنمایی سیدعلی رحمان‌زاده و مشاوره سروناز تربتی و محمدباقر تاج‌الدین دفاع کرد.


هدف این پژوهش پدیدارشناسی حاضر، بررسی فعالیت اجتماعی و فرهنگی روشنفکران در شبکه‌های اجتماعی مجازی و تأثیر آن بر فرهنگ سیاسی دانشجویان است.


مضامین اصلی مورد مطالعه در فرهنگ سیاسی که در این پژوهش مشخص‌شده عبارت‌اند از معنا و مفهوم فرهنگ سیاسی، وظایف و حقوق شهروند سیاسی، اعتماد سیاسی، احساس آزادی نسبت به وظایف و حقوق سیاسی، مشارکت در روند سیاسی، اثربخشی فعالیت‌های اجتماعی روشنفکران بر مشارکت سیاسی، مقالات سیاسی، سخنرانی و بیانیه نخبگان اجتماعی و تصمیم‌گیری‌های سیاسی، رضایت از ترغیب، تهییج روشنفکران در انتخابات، اثرپذیری از هدایت و راهنمایی روشنفکران در آینده، انتظارات از فعالیت‌های اجتماعی سیاسی روشنفکران در فضای مجازی و اثربخشی فعالیت‌های اجتماعی فرهنگی روشنفکران بر فرهنگ سیاسی.


نتایج پژوهش نشان داد که نقش روشنفکران به‌مثابه افراد آگاه وجدان بیدار جامعه، چه در نهادهای مدنی و سازمان‌های اجتماعی غیرسیاسی و چه در حالت متعلق بودن به احزاب و تشکل‌های سیاسی، به‌صورت عمومی به‌مثابه افراد متعلق به یک قشر اجتماعی به شکلی از اشکال تا حدودی موجب ارتقای فرهنگ سیاسی جامعه بوده و موجب پویایی و بیداری شعور اجتماعی و سیاسی دانشجویان نهایتاً در شکل‌گیری تفکر و احساسی ملی خواهد شد.


انتهای پیام/4076


انتهای پیام/

ارسال نظر