صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۳۳ - ۲۷ آذر ۱۳۹۷
در گفتگو با آنا مطرح شد؛

مسائل جهان اسلام اولویت اول فعالیت‌های مشترک حوزه و دانشگاه

صادق مفتح با بیان اینکه نیازهای روز جامعه نیازمند همکاری‌های بیشتری است، گفت: بین حوزه و دانشگاه حلقه‌های مشترک حل مسئله ایجاد شود.
کد خبر : 345280

صادق مفتح فرزند شهید مفتح در گفتگو با خبرنگار حوزه اندیشه و کرسی‌های آزاداندیشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، گفت: برای ارزیابی تحقق وحدت حوزه و دانشگاه در آستانه چهل‌سالگی انقلاب اسلامی باید توجه داشت که وحدت حوزه و دانشگاه امری مستمر است و نمی‌توان برای آن معیار کمی تعریف کنیم و با شاخص کمی بگوییم وحدت حوزه و دانشگاه چند درصد تحقق داشته است.


وی در ادامه افزود: علت اینکه حضرت امام خمینی(ره) یک روز را به نام روز وحدت حوزه و دانشگاه نام‌گذاری کردند این است که این روز همزمان با سالروز شهادت شهید مفتح به‌عنوان منادی و پیشگام وحدت حوزه و دانشگاه بود، همچنین نشان‌دهنده اهمیت وحدت حوزه و دانشگاه و لزوم استمرار این ارتباط است.


فرزند شهید مفتح تصریح کرد: زمانی یک روز به نام واقعه‌ای نام‌گذاری می‌شود که اهمیت آن تأکید و حفظ شود که مثال بارز آن نام‌گذاری روز قدس است که محدود به یک روز یا یک برهه زمانی نیست بلکه به تعبیر امام خمینی(ره) مسئله اول جهان اسلام در تمام برهه‌های تاریخی است.


مفتح ادامه داد: فلسفه نام‌گذاری‌ها این است که دائماً موضوع به نسل‌های مختلف منتقل شود و موضوع مطرح‌شده امری مهم است که نباید فراموش شود البته موضوع وحدت حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها نیز ممکن است بر اساس اقتضائات روز نیازمند اقدامات مربوط باشد اما همیشه ادامه‌دار است.


وی اضافه کرد: در یک نگاه کلی حرکت‌های مثبتی برای اتحاد حوزه و دانشگاه انجام شده است و افتراق بین حوزه و دانشگاه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی از هر نظر و موضع وجود داشت. جهت‌گیری‌های سیاسی و مسائل اجتماعی دو بعد مهم این مسئله است. این دو قطب به‌عنوان مراکز آموزش عالی اختلاف فاحشی داشتند اما دیگر این افتراق مطرح نیست و پیشرفت چشمگیری در این زمینه داشتیم.


مفتح مطرح کرد: اکنون برای همگرایی این دو مجمع، علما به یک زبان مشترک رسیده‌اند اما در برخورد با مسائل روز باید حلقه‌های همکاری شکل گیرد و گسترده شود و حتماً برای مسائلی که در جهان اسلام اتفاق می‌افتد کار مشترکی انجام شود.


وی در تشریح سخنان خود اعلام کرد: اکنون شاهد صدور الگوی انقلاب اسلامی در جهان هستیم و باید حوزه‌های علمیه و دانشگاه در این موضوع همکاری‌های مشترکی انجام دهند.


مفتح در پایان گفت: باوجوداینکه همکاری‌های گسترده‌ای بین حوزه و دانشگاه انجام‌شده اما باید گفت که با نقطه مطلوب و تراز انقلاب اسلامی فاصله‌داریم.


انتهای پیام/4115/4107/پ
 


انتهای پیام/

ارسال نظر