صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۴:۴۳ - ۲۷ آذر ۱۳۹۷

آیا ترامپ دوباره رئیس‌جمهور آمریکا می‌شود

رئیس‌جمهور آمریکا راه سختی برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 آمریکا در پیش دارد.
کد خبر : 345037

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، طی هفته‌های اخیر، گمانه‌زنی‌های زیادی در خصوص بقای ترامپ در رأس معادلات سیاسی و اجرایی ایالات متحده آمریکا، آن هم پس از انتخابات ریاست جمهوری 2020 منتشر می‌شود. عده‌ای از تحلیلگران مسائل سیاسی داخلی در آمریکا معتقدند که حضور فردی مانند جو بایدن یا برنی سندرز در دور نهایی رقابت‌های انتخاباتی، می‌تواند منتج به شکست ترامپ در انتخابات شود. در این میان، برخی رسانه‌های دیگر نیز معتقدند که ترامپ مسیر سخت و دشواری برای حفظ بقای خود در قدرت دارد اما در نهایت بار دیگر به کاخ سفید راه خواهد یافت.


نشریه هیل، در این خصوص به آخرین نظرسنجی‌های موجود در ایالات متحده آمریکا استناد کرده است. بر این اساس دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا می‌تواند در انتخابات ۲۰۲۰ مجدداً پیروز شود. با این حال مشخص نیست که این نظرسنجی‌ها به‌صورت ایالتی برگزار شده است یا سراسری! لازم به ذکر است که بسیاری از نظرسنجی‌ها نشان می‌داد که ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری  2016 و در سطح ملی از هیلاری کلینتون نامزد دموکرات‌ها پیش است اما در نهایت، وی 3 میلیون رأی کمتر از کلینتون آورد. با این حال ترامپ با استناد به ساختار کالج الکترال توانست در انتخابات پیروز شود. این در حالی بود که بسیاری از نظرسنجی‌های صورت گرفته از سوی مؤسسات مختلف نشان می‌دهد که کلینتون در سطح ایالتی و با استناد به آرای الکترال می‌تواند ترامپ را شکست دهد. هم‌اکنون پایگاه هیل، بار دیگر سخن از احتمال پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آتی به میان آورده است اما مشخص نکرده است که نظرسنجی‌های صورت گرفته در کدام سطح و میان چه افرادی صورت گرفته است.


یکی از مسائلی که می‌تواند در انتخاب یا عدم انتخاب دوباره ترامپ به‌عنوان رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا نقش مهمی ایفا کند، رقیب وی در انتخابات نهایی خواهد بود. جو بایدن معاون اوباما اخیراً مدعی شده است که وی بهترین رئیس‌جمهور در ایالات متحده خواهد بود و این پست، لایق اوست. همچنین هیلاری کلینتون نامزد شکست‌خورده انتخابات ریاست جمهوری قبلی، بار دیگر در خصوص شرکت در انتخابات چراغ سبز نشان داده است. از افرادی مانند سناتور کامالا و الیزابت وارن نیز به‌عنوان دیگر نامزدهای حزب دموکرات نام برده می‌شود که خواستار رقابت مسقیم با ترامپ هستند. ضمن آنکه به این لیست باید نام برنی سندرز سناتور ایالت ورمونت را نیز اضافه کرد؛ فردی که قربانی زد و بندهای پشت پرده سران حزب دموکرات و کلینتون در انتخابات درون‌حزبی  2016 شد.


یکی از دلایلی که احتمال پیروزی ترامپ در انتخابات را برای بار دوم افزایش می‌دهد، تاریخ سیاسی ایالات متحده آمریکا است. نشریه هیل گزارش داده است از سال ۱۹۰۰، 20 رئیس‌جمهور (اعم از دموکرات یا جمهوری‌خواه) برای بار دوم در انتخابات شرکت کردند و 15 نفر از آن‌ها به پیروزی رسیدند.


از سوی دیگر، نشریه هیل بر پایه نتایج انتخابات میان‌دوره‌ای معتقد است که ترامپ می‌تواند در انتخابات بعدی پیروز شود. این در حالی است که جمهوری‌خواهان در سه ایالت مهم و تعیین‌کننده از جمله پنسیلوانیا، میشیگان و ویسکانسین که پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری قبلی را رقم زده بودند در مقابل دموکرات‌ها شکست خوردند. ضمن آنکه جمهوری‌خواهان با اختلافی بسیار اندک در انتخابات میان‌دوره‌ای سنا در ایالت فلوریدا به پیروزی دست یافتند. نشریه هیل یکی از موارد نگرانی دونالد ترامپ را احتمال وقوع رکود اقتصادی در آمریکا در 2020 می‌داند؛ موضوعی که می‌تواند مستقیماً بر معادلات انتخاباتی و انتخاب دوباره رئیس‌جمهور این کشور تأثیرگذار باشد.


انتهای پیام/4106/4095/


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان 0 نظر
سجاد سلیمانی اصل
09:31 - 1398/05/28
متاسفانه مشکل ما این است به اندازه ای که رئیس جمهور امریکا بر کشورمان تاثیر دارد رئیس جمهور خودمان دارای چنین تاثیری نیست
سجاد سلیمانی
10:32 - 1398/02/22
به نام خدا
با دیوانه ترین رئیس جمهور تاریخ سرو کار داریم او چون دیوانه ای زورمند می ماند که فقط می خواهد تنها با توسل به زور پیروز شود فرصت خوبی است تا مسئولین نظام با تدابیری هوشمندانه و حساب شده هر چه بیشتر ایدوئلوژی و نفوذ خود را در جهان گسترش دهند.