صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۲ - ۲۶ آذر ۱۳۹۷
وزیر علوم:

جوانان ایرانی در حوزه علم و فناوری حرف برای گفتن دارند

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: ایران به همت استادان و جوانان در حوزه علم و فناوری حرف برای گفتن دارد.
کد خبر : 344999

به گزارش خبرنگار گروه سیاست و دانشگاه خبرگزاری آنا، منصور غلامی بعد از ظهر امروز در مراسم تجلیل از نفرات برتر بیست و سومین المپیاد علمی دانشجویی کشور که در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، گفت: این روزها بازار علم و فناوری رونق دارد و جشنواره‌ها و همایش‌ها نشان دهنده تعلق این ما  به دانشگاه‌ها است.


وزیر علوم افزود: ما در ایران به همت استادان و جوانان در حوزه علم و فناوری حرف برای گفتن داریم است.


غلامی ادامه داد: جایگاه علمی ما در دنیا علی‌رغم دسترسی نداشتن به برخی امکانات قابل احترام است. در رده‌بندی‌های جهانی بسیاری از مؤسسات مجبور به اعتراف رشد ایران در حوزه فناوری داشته‌اند. مراکز علمی ما هم‌سو و هم‌گام با مراکز معتبر جهانی درحال حرکت هستند. در این زمینه اساتید توانمند ایران هر ساله جزء‌ اساتید برتر در علم جهان انتخاب می‌شوند.


وزیر علوم تصریح کرد: در بین جامعه علمی دانشمندان بزرگی داریم که جوانان را برای ادامه راه آنها آموزش می‌دهند. خیلی اوقات جامعه علمی را برای ازدیاد تولید علم و مقاله نقد می‌کنند. ما نباید در این راه یعنی پیشرفت به‌سمت نقطه تعالی علم لحظه‌ای درنگ کنیم.


وی اضافه کرد: اواخر دهه 70 بحث فناوری در دانشگاه‌ها شکل گرفت و نگاه کاربردی شروع شد و یافته‌ها را در جوامع به‌کار بردیم و اکنون می‌بینیم که بسیاری از تحقیقات دانشگاه‌ها در بخش‌های مختلف کشور به‌کار گرفته می‌شود.


غلامی گفت: در سیر فعالیت‌های دانشگاه‌ها به‌سمت تحقق دانشگاه در خدمت جامعه می‌رویم که در این راه شرکت‌های دانش‌بنیان فراوانی تأسیس شده و در کنار دانشگاه‌های بزرگ به فعالیت مشغول هستند. وظیفه دانشگاه‌ها نگاه به بحث اشتغال و کارآفرینی و آسیب‌شناسی مشکلات جامعه و ارائه راه‌حل آنها است.


وی ادامه داد: نگاهی که به اشتغال دولتی بود کمرنگ شده و محدودیت‌های جهانی هم فرصتی است تا به ظرفیت‌های داخلی خودمان فکر کنیم که می‌توانیم اثرات ماندگاری در حوزه علم و فناوری و تحقیق به جا بگذاریم، وظیفه و ماموریت ملی دانشگاه‌ها در این مقطع حمایت از این محققان است.


وزیر علوم افزود: 43 پارک علم و فناوری وجود دارد که حامی ایده‌های جدید و فناوری‌های نوین هستند. قریب به 6 هزار شرکت دانش‌بنیان وجود دارد که یک هزار و 200 عدد از آنها در پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان فعالیت دارند که این شرکت‌ها و پارک‌ها سرمایه‌های گرانقدری برای آینده کشور هستند.


انتهای پیام/4060/4113


انتهای پیام/

ارسال نظر