صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۷ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۸
حجت‌الاسلام خسروپناه:

تاکنون 2 هزار و 850 کرسی ترویجی و 47 کرسی نوآوری در کشور برگزار شده است

دبیر هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره گفت: تاکنون 2 هزار و 850 کرسی ترویجی و 47 کرسی نوآوری در کشور برگزار شده است
کد خبر : 344624

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری از مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، جلسه 105 شورای علمی راهبردی هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی در محل پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار شد.


در ابتدای این جلسه حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه طی سخنانی گفت: خوشبختانه در 6 سال گذشته تلاش‌های خوبی برای برگزاری کرسی‌های ترویجی صورت گرفته و تاکنون 2 هزار و 850 کرسی ترویجی در کشور برگزار شده است.


وی افزود: برگزاری هر کرسی منوط به ورود جمعی از اساتید به عنوان ناقد و داور است که ورود این جمع از اساتید در برگزاری کرسی‌ها نشان می‌دهد جریان علمی در کشور یک جریان پویا است.


دبیر هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره ادامه داد: به موازات این تلاش، روند برگزاری کرسی‌های نوآوری و نظریه‌پردازی هم به خوبی پیش رفته و تاکنون 47 کرسی نظریه، نوآوری و نقد در کشور برگزار شده است.


پس از سخنان حجت الاسلام خسروپناه، موضوع پیشنهادهای مراکز علمی نسبت به اصلاح آئین نامه کرسی‌های ترویجی در دستور کار قرار گرفت و اعضاء به بحث و تبادل نظر پیرامون این موضوع پرداختند؛ که اهم آن به شرح ذیل است: لازم نبودن ارائه مقاله برای پذیرش کرسی ترویجی، ارائه تسهیلات آموزشی به ارائه دهندگان نظریه‌های ترویجی، توجه به نوآوری و خلاقانه بودن نظریه ارائه شده، اصالت دادن به ارائه نظریه جدید در مقابل برخی ضوابط شکلی مقالات علمی و طی شدن روند داوری نظریات ترویجی بر اساس ضوابط علمی.


پس از سخنان اعضای جلسه، حجت‌الاسلام والمسلمین خسروپناه هم طی سخنانی گفت: اگر بعد از ارائه کرسی، نظرات ناقدین در نظریه اعمال شود پس از آن نظریه قابل انتشار در کرسی مربوطه است.


وی افزود: اگر در نظریات علمی حل مسئله وجود داشته باشد باید از این نظریه به نحو مناسب تجلیل شود. به نظر می‌رسد اکثر اعضاء با ارائه مقاله به عنوان شرط برای پذیرش نظریه ترویجی موافق نیستند.


پس از سخنان خسروپناه ادامه بررسی این موضوع به جلسه آینده موکول شد.


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر