ترجیح اجرای اسناد خارجی بر مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری آنا، حسن رحیمپور ازغدی در سخنان پیش از خطبههای نمازجمعه تهران گفت: نماز جمعه محمدی و علوی و نماز جمعه انقلاب اسلامی با بقیه نمازجمعهها متفاوت است. نمازجمعه تریبونی است که باید در آن خدمات حکومتیها به مردم توضیح داده شود.
وی ادامه داد: نماز جمعه نباید به تریبونی برای تکرار مکررات و کلیگوییهای بیفایده و کمفایده تبدیل شود. نمازجمعه محل طرح مشکلات اجتماعی با راهحل اسلامی و انقلابی است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: هم خدمات مدیریتهای دولتی، خدمات حوزه و دانشگاه و هم صدماتی که اینها زدند باید در نمازجمعه مطرح شود.
رحیمپور ازغدی با بیان اینکه شورای انقلاب فرهنگی باید پاسخگو باشد گفت: رئیسجمهور که در رأس این شوراست، دبیرخانه و اعضای حقوقی شورا باید پاسخگوی مسئولیتها و اختیاراتی که دارند باشند. اعضای حقیقی هم باید پاسخگوی موضعگیریهایی که داشتند و یا مواضعی که باید میگرفتند اما نگرفتند، باشند.
وی با بیان اینکه نمازجمعه زنده، جریان خون را در رگهای جامعه زنده نگاه میدارد تصریح کرد: اسلام اصل است و همه ما فرع. همه ما میرویم اما اسلام میماند، باید فدا شویم تا انقلاب باقی بماند و نگذاریم کسانی اسلام و انقلاب را فدای خواستههای خودشان کنند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه نمازجمعه مکانی برای پاسخ به ابهامات، شبهات و اشکالات جدید است افزود: نماز جمعه تریبون پاسخگويي رؤسای سه قوه، معاونانشان، دولتیها و غیردولتیهاست.
رحیمپور ازغدی ادامه داد: نماز جمعه تریبون پاسخگويي دانشگاههاست که چقدر خرجتان شده و چه فایدهای برای این ملت دارید و کدام مشکلات جامعه را به روش علمی حل میکنید.
وی افزود: امام جمعه باید در کنار کارگر محرومی که قربانی اقتصاد برجامی و خصوصیسازیهای بینظارت شده است، بایستد و هیچ امام جمعهای حق ندارد به کارگری که در اقتصاد برجامی بیکار شده است، بگوید اینها ربطی به نماز جمعه ندارد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به وجود برخی از تشریفات در میان مسئولان گفت: تشریفات در نمازجمعه حرام است و در صف اول نمازجمعه نشستن فضیلت نیست. همچنین امنیت 99 درصد مسئولان در خطر نیست و احتیاجی به محافظ و تشریفات ندارند بلکه امنیت اسلام در خطر است و بعضاً آن افرادی که اهل تشریفات هستند برای انقلاب و اسلام خطر هستند.
وی درباره نقل قولهایش در فضای مجازی گفت: نقل قولهایی از جانب من در فضای مجازی مطرح میشوند که روح من هم از آنها خبر ندارد. تکذیبیه هم میدهیم، منتشر نمیکنند. بنابراین در فضای مجازی تا اطلاع ثانوی اصل را بر دروغ بودن اخبار بگذارید، مگر آنکه صحت آن ثابت شود. همچنین بنده در هیچکدام از شبکههای اجتماعی حضور مجازی ندارم.
رحیمپور ازغدی در ادامه با بیان اینکه قصد دارد برای پاسخگویی به شبهات در شبکههای اجتماعی حضور پیدا کرده و سایت تأسیس کند، افزود: اینکه از یک طرف توئیتر را ممنوع کرده و از طرف دیگر خود مسئولان در توئیتر حضور دارند، توهین به مردم است، یا آزاد کنید و یا به قانون احترام بگذارید.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره جلسات این شورا تصریح کرد: دو نفر از سران سه قوه اصلاً در جلسات این شورا شرکت نمیکنند و این خلاف قانون است. حتی رئیسجمهور که رئیس این شورا محسوب میشود، بسیاری از جلسات این شورا را لغو میکند. تعداد جلسات و مصوبات این شورا به پایینترین سطح خود در 40 سال گذشته رسیده است. آمار پایینترین مصوبات برای همین سه سال اخیر است، جلساتی که باید ماهی دو بار تشکیل شود به ماهی یک بار و حتی دو ماه یک بار تقلیل یافته است. وقتی هم جلسهای برگزار میشود، نیم ساعت و یک ساعت آن را سخنرانی میکنند.
وی ادامه داد: ما اسنادی در شورا داشتیم که روند تصویب آنها نزدیک به یک سال طول کشیده اما وقتی به اجرا رسیده، رئیسجمهور آن را امضا نکرده است، در بعضی از موارد هم آن را ابلاغ نمیکند؛ حتی یک جلسه اجرایی برای آن تشکیل نمیدهند. بیش از 15 مصوبه مهم وجود دارد که به دفتر رئیسجمهور رفتهاند اما رئیسجمهور جواب آنها را نمیدهد؛ این خلاف قانون است و رئیسجمهور حق ندارد مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی را امضا نکند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: رؤسای سه قوه، وزیران و مدیران تقریباً در هیچیک از بودجهبندیها و عزل و نصبهایشان پاسخگوی مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی نیستند.
رحیمپور ازغدی با بیان اینکه اگر میخواهیم شورای عالی انقلاب فرهنگی، قرارگاه فرهنگی کشور باشد باید کل مصوبات آن را اجرا کنیم گفت: یک دادگاه عالی باید تشکیل شود تا کسانیکه مصوبات شورا را در نهادهای حکومتی رعایت نمیکنند، بازخواست شوند، ما در این سالها هرچه فکر کردیم، راه دیگری غیر از این وجود نداشت.
وی افزود: ما شرعاً قرارگاه عالی مدیریت، نظارت و سیاستگذاری فرهنگی علمی و ضامن اجرای آن در کشور هستیم اما متأسفانه به تفنگ بیگلوله تبدیل شدهایم. مصوبات خوبمان در آرشیو و اسناد بالادستی ما بدون اسناد پاییندستی هستند. همچنین اسناد پاییندستی که براساس آن عزل و نصب و بودجهها تقسیم میشوند، دست کسان دیگر و در جاهای دیگر است که آنها هم پاسخگو نیستند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به کلام رهبر معظم انقلاب خطاب به اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: رهبری چند وقت پیش گفتند که من در پیشگاه خداوند با شما اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی احتجاج میکنم که من شما را شناختم و گذاشتم برای این کار اما شما کوتاهی کردید. ما هم اینجا پیشنهاد میکنیم اگر وضعیت نبود شفافیت و بینظمی در عرصه موسیقی، سینما، تئاتر، نشر کتاب و فضای مجازی بیشناسنامه و روند اجرایی نشدن مصوبات شورا ادامه داشته باشد، بازی با حیثیت رهبری و جمهوری اسلامی محسوب میشود. من میگویم که با اینها و حقوق فرهنگی، علمی و آموزشی مردم بازی نکنید.
رحیمپور ازغدی تصریح کرد: دو روز گذشته در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی در این رابطه درگیری و جر و بحث شد که چرا مصوبات شورا را به دفتر ریاست جمهوری میبریم و آنها را معطل میگذاریم. چرا دستورات سازمان ملل را یکییکی بیصدا و با صدا اجرا میکنید و بعد ادعا میکنید به شما رونوشت دادیم. نه 2030 به شورای عالی انقلاب فرهنگی آمد و نه موارد متعدد دیگری از کنوانسیونهای بینالمللی. کنوانسیون حقوق کودک سازمان ملل را دارند اجرا میکنند اما نمیگویند که بار مالی دارد و سند شورای عالی انقلاب فرهنگی که در همین باب است را از سال گذشته نگه داشتهاند و ابلاغ نمیکنند.
وی ادامه داد: این تفکر غربزده و غربپرست، این تفکر ما نمیتوانیم اما آنها میتوانند، این تفکر بهانه به دشمن ندهیم و رعیت آن باشیم، تا امروز با شدت و ضعف وجود داشتهاست. ما باور نمیکنیم در چهلمین سال جمهوری اسلامی در حکومت جمهوری اسلامی کسانی را در سه قوه داریم که اینگونه فکر میکنند.
رحیمپور ازغدی تصریح کرد: برخی میگویند که شورا بحران مشروعیت و بحران قانونی دارد؛ از خرداد سال 59 که امام خمینی (ره) دستور دادند ستاد انقلاب فرهنگی تشکیل شود، گفتند که ضرورت انقلاب فرهنگی یک امر مستمر است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: نباید بهگونهای باشد که بعد از 40 سال مشاهده کنیم اشخاصی در سه قوه دارند صحبتهای اوایل دهه 60 امثال بازرگان، بنیصدر و لیبرالهای مذهبی را در حوزههای سیاست خارجی و فرهنگ تکرار میکنند؛ این ارتجاع و بازگشت به عقب است.
وی اضافه کرد: اعضای سه قوه از این به بعد بهتر است مشخص کنند که مصوبات این شورا را اجرا میکنند یا خیر. البته با ذکر دلیل این را مشخص کنند و اگر سران سه قوه موضع خود را مشخص نکنند من پیشنهاد میکنم که اعضای حقیقی شورا استعفا دهند و به محضر رهبر معظم انقلاب بگویند که این مسئولیت شرعی که شما برعهده ما گذاشتید، با این وضع نمیتوانیم شورا را به قرارگاهی که شما از ما خواستید، تبدیل کنیم.
انتهای پیام/4079/خ
انتهای پیام/