صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۰۷ - ۲۱ آذر ۱۳۹۷
پاک‌شیر تأکید کرد؛

لزوم ایجاد زیرساخت‌ برای اجرای برنامه‌های کاربردی و توسعه علمی

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان بر لزوم فراهم‌کردن زیرساخت‌های لازم برای اجرای برنامه‌های کاربردی و توسعه علمی تأکید کرد.
کد خبر : 343864

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لنجان، امیرحسین پاک‌شیر عصر امروز در جمع اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان تأکید کرد: با استفاده از ظرفیت‌های بسیار مطلوب واحد لنجان زیرساخت‌های لازم را در راستای اجرای برنامه‌های کاربردی و توسعه علمی تأمین می‌‌کنیم.


وی با تأکید بر کاربردی‌کردن پایان‌نامه‌ها و طرح‌های تحقیقاتی تصریح کرد: افزایش طرح‌های تحقیقاتی، تولید کتاب و مقالات بین‌المللی، پژوهش‌های بنیادی و کاربردی، افزایش سهم دانشگاه در تولید علم و ارتقای سطح کیفی آموزش و تولیدات علمی اعضای هیأت علمی جزء اهداف و اولویت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان در سال ۱۳۹۷ است. 


معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان، ارتباط میان دانشگاه و صنعت را یکی از الزامات بسیار مهم اجرایی‌شدن طرح‌های برون‌دانشگاهی دانست و اظهار کرد: از کادر مجرب و متخصص هیأت علمی واحد لنجان انتظار می‌رود پروژه‌های کاربردی مورد نیاز صنایع را شناسایی کرده و با تجاری‌سازی طرح‌های تحقیقاتی و تولید دانش فنی مورد نیاز کشور، علاوه بر پاسخگویی به نیازهای متنوع بخش‌های مختلف صنعت، گام مؤثری در راستای تبدیل علم به ثروت و کاهش وابستگی مالی دانشگاه به بخش شهریه بردارند.


پاک‌شیر خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد لنجان با توجه به تجهیزات بسیار مناسب محیطی، کارگاهی و آزمایشگاهی این واحد دانشگاهی از رشته‌های تخصصی خود بهترین بهره‌وری و استفاده را داشته باشند.


وی یکی از مؤلفه‌های رشد علمی دانشگاه را تعداد مقالات، طرح‌های برون دانشگاهی و کارهای پژوهشی دانست و خطاب به اعضای هیأت علمی اظهار کرد: اهمیت به علوم کاربردی و علومی که موجب رفع نیازهای کشور می‌شود، بسیار ضروریست؛ اینکه ما بتوانیم یک علم را به فناوری و سپس آن فناوری را به محصول تبدیل کرده و به وسیله آن مشکلات دانشگاه را حل و فصل کنیم، مهم است؛ بنابراین انتظار ما از جامعه دانشگاهی این است که با تبدیل دانش به ثروت و توسعه و انتقال آن به خوبی ایفای نقش کنید. انتظار می‌رود استاد دانشگاهی که در حوزه صنعت کار می‌کند، متفاوت با صنعتگر تجربی بتواند با کسب و کار دانشی و هدفمند به تولید بپردازد.


معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان، تصریح کرد: با توجه به شرایط کنونی دانشگاه، انتظار می‌رود اعضای هیأت علمی و استادان پروپوزال‌های تحقیقاتی را از ابتدا با نگاه تولیدی و بر مبنای تولید دانش فنی ایجاد محصول و به معنای واقعی تبدیل علم به ثروت، برنامه‌ریزی کنند و با اخذ مشاوره‌های مورد نیاز از بخش صنعت، آینده بهتری را برای طرح‌های تحقیقاتی خود و پیشبرد اهداف استراتژیک تولیدی و تحقیقاتی دانشگاه، رقم بزنند.


انتهای پیام/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر