صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۰ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۴

پاسخ به برخی ابهام‌ها درباره لبنیات سنتی و صنعتی

رئیس سازمان غذا و دارو و دبیرکل کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران با هدف ارتباط هرچه بیشتر مسئولان با صنایع غذایی از دو واحد بزرگ تولیدکننده لبنیات کشور بازدید کردند، چرا که به اعتقاد معاون غذا و دارو در بین صنایع کشور، بالاترین سطح اشتغال صنعتی به صنایع غذایی اختصاص دارد.
کد خبر : 34364

به گزارش گروه اقتصادی آنا و به نقل از روابط عمومی کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران، کاوه زرگران دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران در بازدید از دو واحد بزرگ لبنی از برنامه این کانون برای ارتباط هرچه بیشتر مسئولان با صنایع غذایی با هدف ارتقای سطح کیفی محصولات، حفظ امنیت غذایی، تولید ارزش افزوده بیشتر، حمایت از سلامت جامعه و حل معضلات موجود در این صنعت خبر داد و گفت: با رئیس سازمان غذا و دارو قرار گذاشتیم که در طول فواصل زمانی مشخصی از کارخانجات صنایع غذایی دیدار کرده و از نزدیک با چالش‌ها و نیازهای آنها برای بالا بردن کیفیت محصولات تولیدی و رقابتی کردن آنها در بازارهای جهانی آشنا شویم.


رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو، نیز در حاشیه این بازدید با اشاره به شیوع بیماری تب مالت در برخی استان‌های غربی کشور گفت: توصیه قطعی ما به مردم این است که فقط و فقط شیر پاستوریزه مصرف کنند؛ شیری که در صنعت کشور پاستوریزه، بسته‌بندی و در سراسر کشور عرضه می‌شود و تحت نظارت است و اطمینان به سلامت آن صدها برابر بیشتر از شیری است که به صورت سنتی و فله عرضه می‌شود.


وی اضافه کرد: نظارت بر سلامت و کیفیت غذا بر عهده سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت است، از این رو علاقه‌مند نیستیم مردم شیر و لبنیات سنتی مصرف کنند زیرا هیچ گونه نظارتی بر سلامت و کیفیت آنها وجود ندارد.








با عرضه شیر به صورت سنتی و فله صددرصد مخالفیم، اما در بقیه فرآورده‌های لبنی مردم می‌توانند از عرضه فله‌ای مصرف کنند

دیناروند گفت: از بابت کیفیت و سلامت صنایع لبنی، خیال مردم راحت باشد و ما هم به وظایف نظارتی خود عمل می‌کنیم.


وی ادامه داد: به هیچ عنوان علاقه‌مند نیستیم مراکز سنتی لبنی را تعطیل کنیم، اما به مردم اعلام می‌کنیم شیر پاستوریزه مصرف کنند. همچنین با عرضه شیر به صورت سنتی و فله صددرصد مخالفیم، اما در بقیه فرآورده‌های لبنی مردم می‌توانند از عرضه فله‌ای مصرف کنند.


معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه صنایع لبنی ما فعال و بالنده و دارای جایگاه خوب هستند و می‌توانند هم نیاز داخل کشور و هم نیاز بازارهای صادراتی را تأمین کنند، افزود: درصد بالایی از اشتغال صنعتی مربوط به صنایع غذایی است و بازدید از واحدهای لبنیات اطراف تهران هم با هدف حمایت از صنعت لبنیات انجام می‌شود، زیرا از دید وزارت بهداشت یکی از محصولاتی که حمایت از آن و توسعه و تولید و مصرف کالاهای آن به نفع سلامت مردم است شیر و لبنیات البته از نوع کم‌چرب آن است.


دیناروند افزود: ما معتقدیم باید قیمت شیر واقعی شود، البته دولت باید حمایت کند تا هزینه مصرف کننده کمتر شود و کنترل قیمت نباید به گونه‌ای انجام شود که تولیدکنندگان شیر و صنعت لبنیات، تولید با کیفیت پایین داشته باشند.


وی اضافه کرد: قیمت شیر پرچرب باید بالاتر باشد تا مردم تشویق شوند از شیر و مواد لبنی کم‌چرب استفاده کنند.


دیناروند افزود: سرانه مصرف شیر ما 70 تا 90 لیتر در سال است که باید بتوانیم 50 درصد این میزان را افزایش دهیم. البته در برخی کشورهای اروپایی سرانه مصرف شیر 300 لیتر در سال است و در مقابل کشورهایی هستند که سرانه مصرف آنها 30 لیتر است.



انتهای پیام/

ارسال نظر