صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۳ - ۲۰ آذر ۱۳۹۷
رسولی تأکید کرد:

حذف مشاوران با پست سازمانی و ابلاغ انشائیِ شهرداری‌های مناطق

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: شهرداران مناطق باید بتوانند فعالیت‌های خود را در قالب رسمی جانمایی کرده و مشاوران دارای پست سازمانی و ابلاغ انشایی حذف شوند.
کد خبر : 343346

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سیدحسن رسولی در نشست طرح الزام شهرداری تهران به ادغام و کاهش حوزه‌های معاونت، قائم‌مقام، جانشین و مشاور در کلیه واحدهای ستادی، مناطق، سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه اظهار کرد: در جلسه آینده، این موضوع در صحن علنی مطرح می‌شود و با توجه به اینکه طی 15 تا 16 نشست اخیر در کمیسیون برنامه و بودجه و شورای شهر از وضعیت شهرداری پایش مناسبی صورت گرفته، ما به تصویر گویایی از شرایط جاری نظام مدیریت شهری رسیده‌ایم.


وی با بیان اینکه براساس تقسیم کار کمیسیون برنامه و بودجه، موضوع سازمان مدیریت و نیروی انسانی، مقررات‌گذاری و نظارت به بررسی سازماندهی سازمان‌های شهرداری می‌پردازد، گفت: این سازمان‌ها به دو بخش سازمان‌های وابسته به شهرداری و سازمان‌های خود شهرداری که شامل مناطق و نواحی تقسیم می‌شود، این موضوع را به‌عنوان یکی از چالش‌های مهم در شهرداری تبدیل کرده که باعث بزرگ شدن نظام گردش کاری شده است.


رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: باوجود راه‌اندازی دفاتر خدمات الکترونیک، به‌عنوان مثال دوره صدور پروانه ساختمانی 9 ماه به‌طول می‌انجامد که این موضوع تحت تأثیر نظام گردش کاری است که با مشکل مواجه شده است.


رسولی افزود: شهرداری تهران از دو مرجع قانونی تبعیت می‌کند. سازمان‌های وابسته به شهرداری براساس قانون تجارت و شهرداری مناطق و نواحی براساس قانون اداری و استخدامی؛ و شورای شهر تهران به‌دنبال ایجاد یک‌پارچگی و ایجاد نظم در این دو بخش مجزا از هم است.


وی با بیان اینکه توسعه افقی و عمودی در سطح معاونت‌ها و ادارات کل باعث موازی‌کاری می‌شود، اذعان کرد: این موازی‌کاری‌ها و انجام مأموریت‌های مشابه به ایجاد دیوارهای صنفی منجر می‌شود. بنابراین ما براساس مأموریت‌های ذاتی باید  از 9 حوزه حداکثر به 6 معاونت در راستای چابک‌سازی و حذف پست‌های غیرضروری برسیم.


عضو شورای اسلامی شهر تهران اظهار کرد: برخی از پست‌های سازمانی ما از منظر حقوق اداری، شرح وظایف مشخصی برای آن تعیین نشده و ما نمی‌دانیم طی هشت ساعت کاری، این بخش‌ها چه فعالیتی را انجام داده و در چه بسته سازمانی طبقه‌بندی می‌شوند. بنابراین عناوین جانشین، قائم‌مقام و مشاور نه‌تنها کارآمدی و بهره‌وری برای سازمان ایجاد نمی‌کند بلکه برای سازمان مضر است.


رسولی با اشاره به این موضوع که طرح ادغام و حذف طرح‌های مذکور بر وضعیت کارکنان و نیروی انسانی تأثیری ندارد، گفت: تکلیفی مشخص شد که طی آن تعداد کارکنان باید 6 درصد کاهش یابد ولی این اجازه را دادیم که 50 درصد از این میزان از طریق برگزاری آزمون جذب شوند.


وی در خصوص مشاوران شاغل در شورای شهر اذعان کرد: برای این افراد پست سازمانی تعریف نشده است و این افراد به‌‌صورت خرید خدمت با شورا در ارتباط هستند و نوعاً شامل اساتید و نخبگان می‌شوند.


رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای اسلامی شهر تهران در پایان با بیان اینکه شهرداری تهران در مناطق، نواحی، سازمان‌ها، شرکت‌ها و مؤسسات دارای سه دسته مشاور است، افزود: آن دسته از مشاورانی که دارای پست سازمانی و یا ابلاغ انشایی هستند، غیرضروری بوده و شهرداران مناطق و نواحی باید بتوانند اقدامات و فعالیت‌های خود را در قالب رسمی جانمایی کنند؛ اما از سوی دیگر به‌کارگیری نخبگان دانشگاهی را محدود ندانسته و توسعه آن را به‌واسطه افزایش مشارکت مدنی خواستاریم.


انتهای پیام/4105/


انتهای پیام/

ارسال نظر