صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۳ - ۱۷ آذر ۱۳۹۷
بزرگداشت 16 آذر؛

دانشگاه‌های ما باید چمران‌ها و احمدی‌روشن‌ها پرورش دهند

مراسم روز بزرگداشت روز دانشجو در مجتمع ولیعصر دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.
کد خبر : 342274

به گزارش خبرنگار حوزه‌ تشکل‌های دانشجویی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، صبح امروز مراسم بزرگداشت روز دانشجو با حضور معاونان و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در مجتمع ولیعصر دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب آغاز شد.


در این نشست نمایندگان و مسئولان تشکل‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی طی سخنانی پیشنهادات و گزارشات خود را ایفا کردند.


نماینده گروه‌های جهادی دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست اذعان کرد: روز دانشجو تبلور استکبارستیزی را به گروه‌های جهادی و تمامی دانشجویان آرمان‌طلب و استکبارستیز تبریک می‌گویم. گروه‌های جهادی با استفاده از دانشجویان و اساتید متعهد، خدمات خود را در حوزه‌های پزشکی، مهندسی و آموزشی برای ساختن ایران بدون محرومیت ارائه می‌کنند. امروزه اردوهای جهادی در مناطق کم‌برخوردار و حاشیه شهرها نور امید را در دل مردم روشن نگاه داشته‌اند. اکنون بعد از گذشت 10 سال از دیدار جهادگران با رهبر معظم انقلاب، تمامی اعضای جهادی از قاطبه نخبگان دانشگاهی تشکیل شده‌اند.


محمد کریمی دانشجوی واحد خوراسگان اصفهان ادامه داد: جهادگران در ایام تعطیل درحال خدمت‌گذاری به مردم محروم استان و شهر خود بوده و از تمام قشرها در این اردوها مشارکت دارند و البته قشرهای دانشجویی در امر خدمت‌رسانی بی‌نظیر عمل کرده‌اند. متأسفانه بعضی از مسئولان به طبقه محروم جامعه بی‌توجه بوده و با خانه‌ها و ماشین‌های آن‌چنانی، درد و مشکلات این طبقه را درک نمی‌کنند. پیشنهادهایی برای ثمربخش بودن این اردوها عرض می‌کنم که عبارتند از: تنظیم سازوکاری برای حضور اساتید در اردوها، استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی در این مناطق کم‌برخوردار در ذیل برنامه‌های اقتصاد مقاومتی که با ورود دانشگاه آزاد و سرمایه‌گذاری، اشتغال‌آفرینی را هم به‌همراه خواهد داشت، سازماندهی پایان‌نامه‌ها در جهت حل مشکلات پیشنهاد می‌کنم چند روزی در میان جهادگران مشغول خدمت‌گذاری به این قشر شوند.


در ادامه این نشست یک دانشجوی فعال تشکل‌های فرهنگی از واحد ارومیه با اشاره فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: وظایف کانون‌های فرهنگی شناسایی خلأهای فرهنگی و تعمیق مناسبات فرهنگی بر دانشگاه‌ها است. تشکل‌ها به‌معنای واقعی درد مردم را داشته و برنامه‌هایی در جهت برطرف کردن این مشکلات و دردها طرح‌ریزی می‌کنند. حال که رئیس و مدیران دانشگاه به‌سمت مدیریت ارزشی حرکت می‌کنند باید به‌صورت جریانی به حل این مشکلات برویم. باید بررسی شود که سطح اثرگذاری آسیب‌های اجتماعی بر کیفیت آموزشی چقدر است و طرح‌هایی نیز در سطوح بالای فرهنگی و در راستای حل آسیب‌های اجتماعی برنامه‌ریزی گردد.


احسان ابراهیمی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه افزود: سؤال بعدی این است که چند درصد شهریه‌های دانشجویی خرج برنامه‌های فرهنگی و تشکل‌های فرهنگی می‌شود. از ریاست عالی دانشگاه خواهشمندم قوانین و اسناد فرهنگی دانشگاه را بازبینی کرده و جلوی کاغذبازی‌ها و مناسبات اداری بیهوده را که مانع رشد تشکل‌ها می‌شود بگیرد و مشکلات مربوطه را حل و فصل کند.


 نماینده تشکل‌های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در ادامه این نشست اظهار کرد:  فعالیت فرهنگی عمق و فکر را اصلاح می‌کند و از رخنه‌های فرهنگی در اثرگذارترین نقاط جامعه جلوگیری می‌کند. اردوهای شمیم معرفت و معرفت رضوی نشان‌دهنده عمق توجه مسئولان دانشگاه به امور فرهنگی است. همچنین این برنامه‌ها از لحاظ سطح کیفی در سطح عالی بوده ولیکن کافی نبودند. متأسفانه قرارگاه‌های فرهنگی در تمامی واحدها وجود ندارد و برنامه‌های طرح شده از طرف واحدها عمدتاً آن‌طور که باید و شاید اجرا و عملیاتی نمی‌شوند.


زهرا محمدرضایی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب ادامه داد: خوب مستحضر هستید که تا فرهنگ جامعه اصلاح نشود، جامعه اصلاح نمی‌شود. امروزه تفکرات نیچه و صادق هدایت بر فکر جوانان ما رسوخ کرده درحالی‌که ما اندیشمندانی چون شهید مطهری و شهید آوینی و شهید بهشتی را داریم که اسوه اندیشه‌ای جهان هستند. لذا باید با جریان فکری رخنه‌شده در جامعه از همین قرارگاه‌های فرهنگی مقابله شود. از ریاست عالی دانشگاه تقاضا دارم تا امکان تأسیس قرارگاه‌های فرهنگی را در تمامی واحدها میسر سازند تا حداقل تشکل‌های انقلابی مشکل جا و مکان نداشته باشند و به رسالت خود ادامه دهند.


محمدجواد فراهانی نماینده نشریات دانشجویی هم با اشاره به راه سعادت جوانان گفت: راه سعادت همان راه پیروزی و جهاد است و راهی است که باید از دانشگاه‌های آن چمران‌ها و احمدی‌روشن‌ها بیرون بیایند. از 16 آذر سال 32 تا 16 آذر سال 57، جنبش‌های دانشجویی همواره جنگیده‌اند. خطی که قلم دانشجو را می‌سازد، خط آوینی‌ها و دیالمه‌هاست. تا کفر هست، مبارزه هست و تا مبارزه است، دانشجو است.


محمدرضا آبدار نماینده موکب‌های دانشجویی پیاده‌روی اربعین و دانشجوی واحد علوم و تحقیقات نیز اذعان کرد: بحث ارتباط استاد و دانشجو نباید فقط محدود به کلاس و دانشگاه باشد. از آقای دکتر طهرانچی درخواست می‌کنم که در قدم اول، سلف‌های دانشجویی و اساتید را با هم ادغام کرده و باعث روابط بیشتر استاد و دانشجو شوند. از امسال موکب دانشجویان جهان اسلام با محوریت دانشگاه آزاد با حضور 100 خادم، متشکل از استاد و دانشجو، خدمات پزشکی، فرهنگی و رفاهی را به زائران کشورهای مختلف داده است. در پیاده‌روی کربلا همه با هم قرین و عجین می‌شوند و استاد و دانشجو یکی است. از این بستر می‌توان در راهبری احزاب فرهنگی دانشگاه نیز بهره برد.


این خبر در حال بروزرسانی است...


انتهای پیام/

برچسب ها: روز دانشجو
ارسال نظر