صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۲:۴۱ - ۱۶ آذر ۱۳۹۷
یک مشاور خانواده:

فرهنگ مشاوره قبل ازدواج هنوز نهادینه نشده است

یک مشاور خانواده گفت: برای ازدواج که مهم‌ترین انتخاب هر فرد به‌حساب می‌آید هنوز فرهنگ مشاوره با افرادی که تخصص و علم مشاوره را دارند نهادینه نشده است.
کد خبر : 342019

محمد پیرحسینی در گفتگو با خبرنگار حوزه زنان و خانواده گروه اجتماعی خبرگزاری آنا گفت: هیچ انتخابی به‌اندازه ازدواج در زندگی اهمیت ندارد اما گاهی برای ازدواج، کمترین زمان را برای خودمان می‌گذاریم. تصور کنید شما می‌خواهید یک لپ‌تاپ خریداری کنید، قطعاً در مورد آن مشورت می‌گیرید و شرایط را می‌سنجید.


این مشاوره خانواده در ادامه تصریح کرد: اما مشکلی که با آن روبه‌رو هستیم این است که برای ازدواج که مهم‌ترین انتخاب هر فرد به‌حساب می‌آید هنوز فرهنگ مشاوره با افرادی که تخصص و علم مشاوره را دارند نهادینه نشده و کمتر کسی است که قبل از ازدواج به مشاور مراجعه کند.


وی افزود: اما از سوی دیگر هم وظیفه مشاور تنها راهنمایی است و نمی‌تواند برای مراجعش تعیین تکلیف کند حتی اگر به نظر مشاور ازدواجی اشتباه است او می‌تواند نظرش را مطرح کند اما تصمیم آخر با خود افراد است.


پیرحسینی با اشاره به اینکه مشاوره قبل از ازدواج می‌تواند در شناخت افراد در همسر آینده‌شان نقش داشته باشد، ادامه داد: مشاوران تمام مشکلاتی که با یک ازدواج غلط ممکن است ایجاد شود را برای افراد بازگو می‌کنند و از سوی دیگر مزایای یک ازدواج درست را برای آنها برمی‌شمرد و در این مرحله خود مراجعه‌کننده است که تصمیم می‌گیرد ازدواج کند یا نه!


وی در ادامه تصریح کرد: افرادی که مشاوره ازدواج می‌دهند باید تخصص داشته باشند و آموزش‌های خاصی را دیده باشند.


این مشاور با اشاره به اینکه اصولاً در یک جلسه نمی‌توان در مورد افراد قضاوت کرد در ادامه افزود: برای آنکه دوره مشاوره تکمیل شود و مشاور از زوج مراجعه‌کننده شناخت پیدا کند باید این جلسات به‌دفعات برگزار شود.


وی با تأکید دوباره بر اینکه وظیفه مشاور تنها راهنمایی است، خاطرنشان کرد: ما به‌عنوان مشاور تنها به افراد وسعت دید می‌دهیم و شرایط را برایشان بررسی می‌کنیم اما تصمیم آخر با خود آنها است.


 انتهای پیام/4087


انتهای پیام/

ارسال نظر