صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۶ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۴
کمالیان در گفت‌وگو با آنا:

«ساها» ثبت افتخاری دیگر در کارنامه‌ دانشگاه آزاد اسلامی است

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: با تصمیم مدبرانه‌ ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، راه‌اندازی سامانه آزمایشگاه‌های همکار آزاد (ساها) افتخاری دیگر را در کارنامه‌ درخشان این مجموعه عظیم دانشگاهی به عنوان بزرگترین مجتمع آموزشی جهان رقم زد.
کد خبر : 33850

دکتر امین‌رضا کمالیان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی بیش از 11 هزار آزمایشگاه و کارگاه دارد، گفت: هدف از راه‌اندازی سامانه ساها، ایجاد بانک اطلاعاتی از تمامی امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در واحدهای مختلف و بسترسازی برای استفاده از این امکانات و تجهیزات در واحدهای دیگر و سایر دانشگاه‌های کشور است.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان افزود: به دنبال راه‌اندازی این سامانه تمام تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه و واحدهای دانشگاهی ساماندهی شده و علاوه بر جلوگیری از خریدهای تکراری و غیرضروری، زمینه لازم در راستای مجهز شدن آزمایشگاه‌ها به دستگاه‌ها و تجهیزات پیشرفته و قطبی شدن و توسعه ارائه خدمات تخصصی در استان‌ها و واحدهای دانشگاهی فراهم می‌شود.








رویکرد جدید دانشگاه تجاری‌سازی و کاربردی کردن نتایج پژوهش و در نهایت تولید ثروت از علم، با تکیه بر پتانسیل‌های سخت‌افزاری و ساختاری موجود است و ایجاد سامانه ساها از جمله گام‌های اساسی در تحقق این رویکرد است

این مسئول با بیان اینکه از دیگر اهداف سامانه ساها، افزایش رضایتمندی کاربران و مشتریان، استفاده بهینه از سرمایه انسانی و شناسایی افراد خلاق و کارآفرین در این حوزه، پیاده‌سازی استانداردهای ملی و بین‌المللی و راه‌اندازی آزمایشگاه‌های مرجع (رفرانس) است، خاطرنشان کرد: ساها بستر مناسبی را برای دسترسی پژوهشگران، استادان و دانشجویان به امکانات عظیم آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه فراهم آورده و دانشگاه قادر خواهد‌ بود از این طریق به ارائه خدمات به مشتریان بخش خصوصی، دولتی و افراد حقیقی بپردازد.


وی افزود: رویکرد جدید دانشگاه تجاری‌سازی و کاربردی کردن نتایج پژوهش و در نهایت تولید ثروت از علم، با تکیه بر پتانسیل‌های سخت‌افزاری و ساختاری موجود است و ایجاد سامانه ساها از جمله گام‌های اساسی در تحقق این رویکرد است.


دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان بیان کرد: پاسخگویی به نیازهای صنعت، جامعه و دولت از رسالت‌ها و وظایف ذاتی دانشگاه آزاد اسلامی است و موفقیت در ساها از جمله راه‌های تحقق این رسالت عظیم است. همچنین با توجه به اینکه دانشگاه باید در مسیر تامین منابع غیر شهریه گام بردارد، بی‌شک درآمدزایی و تامین بخش قابل توجهی از این منابع می‌تواند در گرو موفقیت ساها باشد.


کمالیان گفت: رصد مداوم پورتال ساها به عنوان بخشی از داشبورد مدیریتی مسئولان و مدیران ارشد دانشگاه نشان دهنده حساسیت بالای موضوع و اهتمامی است که مسئولان عالی رتبه دانشگاه در خصوص توسعه و پیشرفت خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه در سطح ملی و استانی دارند.








با توجه به اینکه دانشگاه باید در مسیر تامین منابع غیر شهریه گام بردارد، بی‌شک درآمدزایی و تامین بخش قابل توجهی از این منابع می‌تواند در گرو موفقیت ساها باشد

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با تشکر از حمایت‌های دکتر میرزاده ریاست دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر واشقانی فراهانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه به آنا گفت: سامانه آزمایشگاه‌های همکار آزاد (ساها) با حضور دکتر ایرانبخش مدیرکل دفتر توسعه شبکه‌های آزمایشگاهی دانشگاه، در خرداد 1394 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان راه‌اندازی شد و پس از راه‌اندازی سامانه با تلاش‌های صورت گرفته در این حوزه آزمایشگاه مکانیک خاک، مکانیک سنگ، آزمایشگاه سازه و کارگاه‌های تهیه مقاطع نازک سنگی و مقاطع صیقلی آماده پذیرش سفارش‌های داخلی و خارجی هستند.


وی تأکید کرد: بی‌شک راه‌اندازی این سامانه در استان با توجه به عدم وجود نظام آماری و اطلاعاتی کارآمد در گذشته و نبود زیرساخت نرم‌افزاری مناسب برای مدیریت اطلاعات در حوزه آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها، منجر به استفاده بهینه از توانمندی‌های آزمایشگاهی و کارگاهی واحدهای دانشگاهی در استان سیستان و بلوچستان و تحقق اهداف دانشگاه در حوزه آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها خواهد شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر