صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۳ - ۲۵ مرداد ۱۳۹۴
سهیلا جلودار زاده در گفت‌وگو با آنا:

بی‌عدالتی جنسیتی مبنای درهم ریختگی‌ اشتغال و مشارکت اجتماعی دختران است

مشاور امور زنان و خانواده وزارت صنعت، معدن و تجارت، بی‌عدالتی جنسیتی را مبنای درهم ریختگی‌های اخیر در اشتغال و مشارکت اجتماعی دختران دانست و گفت: باید در دوران پس از تحریم و سازندگی دوباره شرایطی برای دختران فراهم شود تا بتوانند نقش پررنگی در تمام عرصه‌ها به ویژه مشارکت اجتماعی داشته باشند.
کد خبر : 33395

سهیلا جلودار زاده در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا با اشاره به اینکه بیش از 60درصد پذیرفته‌شدگان دانشگاه را دختران تشکیل می‌دهند در حالی که درصد کمی از این دختران وارد بازار کار و اقتصاد می‌شوند، ضمن تبریک به مناسبت میلاد حضرت معصومه(س) و روز دختر به تمامی دختران کشور اظهار کرد: امیدوارم با توجه به اهمیتی که در نامگذاری این روز برای دختران قائل شدند، سیاست‌های ملی، فرهنگی و اقتصادی ما به سمتی رود که دختران ما روزگار خوشی را بگذرانند.


به گفته وی، در هم ریختگی‌هایی که در دهه اخیر در جامعه ما به وجود آمده بر مبنای بی‌عدالتی جنسیتی بوده که همین وضعیت شرایط خوبی را برای دختران فراهم نکرده است، بنابراین باید در دوران پس از تحریم و سازندگی، شرایطی فراهم شود تا دخترام بتوانند نقش پررنگی در تمام عرصه‌ها به ویژه مشارکت اجتماعی داشته باشند.


مشاور امور زنان و خانواده وزارت صنعت، معدن و تجارت یاد‌آور شد: به هر حال باید برای مسایل مختلف فرهنگی در خانواده و جامعه، مسایل سیاسی، اقتصادی و مشارکت دختران در جامعه برنامه‌ریزی شود تا دختران از همان دوران دبیرستان و روزگار جوانی که اوج مشارکت اجتماعی است، بتوانند نقش آفرینی کنند.


جلودارزاده ادامه داد: از آنجایی که نسل جوان دنبال نوآوری و خلق ایده‌ها و فضای نو نسبت به نسل قبل از خود است، این جنبه نوآوری در نظر گرفته نمی‌‌شود و چشم‌ها به فرهنگ‌ کشورهای همسایه و سایر کشورهای دنیا دوخته می‌شود و فاصله‌های فرهنگی و اجتماعی مانند احساس بیگانگی دختران با مادران خود را به صورت فاحشی نمایان می‌کند.


این نماینده پیشین مجلس افزود: باید در برنامه‌ریزی‌ برای دختران کشور و حفظ فرهنگ ایرانی در یک فضای بین‌المللی برنامه‌ریزی شود تا بتوانیم فاصله‌های حاکم در دنیا بین دختران ایرانی و سایر دختران جهان را کم کنیم تا دختر ایرانی احساس عقب ماندگی نکند و فرهنگ ایرانی اسلامی خود را یک باره کنار نگذارد و مسخ فرهنگی نشود.


وی تاکید کرد: در مسایل منفی باید رشد آگاهی در نسل جوان به ویژه دختران ما ایجاد شود تا خود بتوانند با قدرت انتخاب خوبی که می‌توانند در اختیار داشته باشند، خوبی‌ها را انتخاب و به سمت سعادتمندی‌ها پیش روند و این موضوع منوط به این است که در جامعه چند صدایی وجود داشته باشد و چند صدایی بودن جامعه قدرت اختیار و انتخاب را بیشتر می‌کند.


مشاور امور زنان و خانواده وزارت صنعت، معدن و تجارت تمام نتایج نمایشگاه نقش آفرینی زنان در توسعه پایدار را به همه دختران کشور و دختران وزارت صنعت معدن و تجارت به عنوان بخشی از خدمات ارزنده‌ ای که به جامعه ارائه می شود اهدا کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر