صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۲۰ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۸
اسکندری:

دو سوم فهرست اصولگرایان زنان و جوانان هستند

قائم مقام دبیرکل هیئت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در این دوره در شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی حرکت خوبی به‌منظور حضور جوانان صورت گرفته است گفت: دو سوم فهرست اصولگرایان در تهران زنان و جوانان هستند.
کد خبر : 331454

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، صالح اسکندری قائم مقام دبیرکل هیئت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در میزگرد مجلس جوان انقلابی در روز دوم سی‌ویکمین دوره همایش سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان به پرسش‌های اعضای این تشکل پاسخ داد.


وی با طرح این سؤال که چرا جوانگرایی در شرایط کنونی کشور یک ضرورت است به برخی آیات قرآنی و سیره پیامبر(ص) در به‌کارگیری جوانان در حوزه‌های فرهنگی، سیاسی و نظامی اشاره کرد.


قائم مقام دبیرکل هیئت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی، جوانان را بر اساس آیات قرآن مظهر عدالت‌خواهی، حقیقت‌جویی، پاکدامنی و عفاف اجتماعی، تلاشگری و مدیریت جهادی و... برشمرد و گفت: مصعب بن عمیر به عنوان سفیر فرهنگی رسول خدا(ص) به مدینه ۳۴ ساله، عتاب بن اسید به عنوان فرماندار سیاسی پیامبر در مکه ۱۹ ساله و اسامه بن زید فرمانده نظامی رسول خدا بعد از حجه الوداع ۱۹ ساله بودند.


اسکندری با اشاره به سیره امامین انقلاب اسلامی، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی را یکی دیگر از مصادیق جوانگرایی در نظام اسلامی بر شمرد که در ۲۴ سالگی فرمانده یک دسته از رزمندگان کرمانی بود و در ۳۰ سالگی فرمانده لشگر ۴۱ ثارالله شد و در سال ۷۶ از جانب مقام معظم رهبری فراخوانده شد و در ۳۹ سالگی فرمانده سپاه قدس شد.


وی با اشاره به پویش بین‌المللی در میدان دادن به جوانان به منظور تحقق حکمرانی خوب گفت: امروزه مراکز و اتحادیه‌های مختلفی جهت تقویت حضور جوانان در مناصب تصمیم‌گیری اعم از تقنینی و اجرایی به وجود آمده و کشورها بسته به هنجارهای فرهنگی و اجتماعی خود فرصت‌هایی را برای مشارکت جوانان فراهم می‌کنند.


قائم مقام دبیرکل هیئت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه بر اساس یک مطالعه بین‌المللی میزان حضور نمایندگان جوان در پارلمان‌های کشورهای مختلف در دهه ۲۰ سالگی ۱/۶۵٪ و همین نسبت در دهه ۳۰ سالگی ۱۱/۸۷٪ است.


اسکندری افزود: بر اساس همین مطالعه متوسط سن مردان در مجالس جهان ۵۳ سال و زنان ۵۰ سال است. این در حالی است که افراد جوان ۱۵ تا ۲۵ ساله یک پنجم از جمعیت جهان را شامل می شوند.


این استاد دانشگاه با بیان اینکه در این دوره در شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی حرکت خوبی به‌منظور حضور جوانان صورت گرفته است گفت: دو سوم فهرست اصولگرایان در تهران زنان و جوانان هستند.


وی در مقابل وضعیت جوانان اصلاح طلب را مطلوب ارزیابی نکرد و گفت: جوانان اصلاح طلب سرخورده شده‌اند چون قطار اصلاحات در ایستگاه چهره‌های تکراری متوقف شده است. همین تعداد محدود جوانان در لیست امید مجلس و شورای شهر نیز در اتاق‌های تصمیم‌گیری اصلاح‌طلبان جایی ندارند.


وی در ادامه به پرسش‌های دانشجویان درباره ضرورت تصویب قانون جامع انتخابات، مقابله شبکه‌ای با فساد، شفافیت، دولت الکترونیک و ... پاسخ داد.


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر