صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۴۲ - ۱۳ آذر ۱۳۹۷
نوعی:

ماهیت سیاسی خرابکاران در دانشگاه امیرکبیر مشخص شده است

دبیر دفتر تحکیم وحدت دانشگاه امیرکبیر گفت: تجمع غیرقانونی دانشگاه امیرکبیر برنامه‎‎ریزی شده بوده و ماهیت سیاسی داشت.
کد خبر : 331431

امیر نوعی در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشجویی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در خصوص تشریح حوادث امروز دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: حدود سه ماه پیش یک تجمع در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد که در خصوص اعتراض به غذای سلف دانشگاه بود که در آن عده‌ای از دانشجویان مارکسیستی به همراه دانشجویان اصلاح‌طلب و حامی دولت تجمع را شکل دادند.


وی در ادامه افزود: برای هماهنگی آن تجمع یک کانال در یکی از شبکه‌های مجازی تشکیل دادند و این کانال به فعالیت خود ادامه داد تا الآن که به بهانه مشکلات معیشتی مردمی و دادخواهی برای مردم اعلامیه‌ای برای تجمع در روزهای اخیر منتشر کردند.


دبیر دفتر تحکیم وحدت دانشگاه امیرکبیر اعلام کرد: در یکی از این پیام‌ها مطلبی از مجید توکلی یکی از محکومین فتنه88، منتشر می‌شود که فوراً آن را پاک می‌کنند اما ماهیت سیاسی و خرابکاری طراحان اعتراض مشخص می‌شود.


نوعی اضافه کرد: این جریان با تجمع به بهانه وضعیت معیشتی مردم به دنبال جذب بدنه مردمی از دست داده خود هستند؛ با حضور دانشجویان انقلابی ورق برگشته و جو دانشگاه به نفع دانشجویان انقلابی شد.


وی درباره نحوه شروع درگیری صبح امروز عنوان کرد: ساختار فیزیکی دانشگاه امیرکبیر به گونه‌ای است که هرگونه تجمع قابلیت کشیده شدن به درگیری فیزیکی را دارد؛ شاهد این مورد بودم که پرچمی را از دست دانشجویان بسیجی گرفته و پس از کندن پرچم، با چوب آن به سر یکی از دانشجویان دختر بسیجی ضربه زدند.


دبیر دفتر تحکیم وحدت دانشگاه امیرکبیر ادامه داد: تاکنون درگیری زیادی بین دانشجویان انقلابی و مارکسیست‌ها یا گروه‌های دیگر شکل گرفته بود اما برای اولین بار به دختران نیز حمله کردند و آن‌ها را مورد ضرب و شتم قرار دادند.


نوعی در پاسخ به این پرسش که چه گروهی درگیری را شروع کرد، اظهار کرد: زمانی که دانشجویان معترض خود را در اقلیت دیدند و با ورود دانشجویان بسیجی هدف خود را که جذب نیرو بود نه بیان مشکلات مردم، اوضاع را به سمت درگیری فیزیکی کشاندند.


وی خاطرنشان کرد: رفتار حراست دانشگاه قابل‌قبول نیست، حراست دانشگاه دخالتی در این تجمع غیرقانونی نکرده و فرصت را برای شعار دادن و اغتشاش فراهم کردند و معمولاً دانشجویان انقلابی باید وارد کار شوند که محکوم به تندروی می‌شوند.


انتهای پیام/4115
 


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان 0 نظر
سوری
18:59 - 1397/09/13
وظیفه حراست دانشگاه پاسداری از حریم و حرمت فضای دانشگاه است و حراست باید در چنین مواردی ورود کند نه این که دخالتی نکند و آتش بیار معرکه باشد