برای در نطفه خفه کردن تهدید باید توان دفاعی افزایش یابد
عباسعلی منصوریآرانی در گفتگو با خبرنگار حوزه دفاعی و امنیتی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار فرماندهان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با ایشان که به ضرورت افزایش توان دفاعی تأکید داشتند گفت: استراتژی دفاعی جمهوری اسلامی ایران بهطور کامل دفاعی است و در این راستا از دکترین بازدارندگی استفاده میکنیم.
وی ادامه داد: دکترین دفاع بازدارنده به این معناست که سلاحها و نیروی انسانی خودمان را باید بهگونهای چینش و ساماندهی کنیم و بهگونهای از تاکتیکها و تکنیکها استفاده کنیم که به دشمن اجازه اجرای تهدید را ندهیم و تهدید را در نطفه خفه کنیم.
عضو سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای پیشبُرد دکترین دفاعی کشور باید نیروهای آموزشدیده داشته باشیم افزود: برای اینکه بتوانیم تهدید را نه از آن چیزی که بزرگتر است ببینیم و نه کوچکتر باید رصد مداوم تهدیدها را داشته باشیم تا تهدیدها با واقعیتها منطبق باشند، بنابراین برای تحقق این هدف در کنار نیروی انسانی کارآزموده، به سلاحهای پیشرفته هم نیازمندیم.
کارشناس مسائل راهبردی در ادامه به ضرورت در پیش گرفتن دیپلماسی دفاعی در کنار توسعه تجهیزات نظامی تأکید کرد و گفت: در یکسال گذشته در حوزه دیپلماسی دفاعی موفقیتهای چشمگیری را داشتهایم که میتوانیم در این مورد به سفر وزیر دفاع، رئیس ستادکل نیروهای مسلح و سایر مقامهای ارشد نظامی به کشورهای دیگر و یا حتی دعوت از همتایان آنها برای حضور در ایران اشاره کرد.
وی افزود: با دیپلماسی دفاعی میتوانیم مسائل مهم دفاعی را تبیین کنیم و این را نشان دهیم که قصد داریم با کشورهای دوست، کارهای مشترک نظامی داشته باشیم.
منصوریآرانی خاطرنشان کرد: برای دستیابی به موفقیتهای بیشتر در دیپلماسی دفاعی باید هرچه بیشتر از قابلیتهای وزارت امور خارجه هم استفاده شود و ترکیب وزارت دفاع و وزارت امور خارجه در تبیین اصول دیپلماسی دفاعی میتواند مهم باشد.
کارشناس مسائل راهبردی در پایان افزود: از طریق دیپلماسی دفاعی باید این پیام را به کشورهای منطقه و فرامنطقهای برسانیم که قدرت بازدارندگی نظامی ایران، قدرتی برای جهان اسلام محسوب میشود و حاضریم تمامی دستاوردهای خودمان را در این حوزه با آنها به اشتراک بگذاریم.
انتهای پیام/4079
انتهای پیام/