صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۵ - ۱۱ آذر ۱۳۹۷

چرا افراد کمتری تاریخ می‌خوانند؟

بررسی‌های اخیر نشان می‌دهد که تعداد دانشجویان رشته تاریخ در مؤسسات آموزش عالی حدود 30 درصد کاهش داشته است.
کد خبر : 330687

به گزارش خبرنگار حوزه‌ دانشگاه‌های جهان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اسمیت سونیان، رکود اقتصادی بزرگ آمریکا به شکل‌های متفاوتی روی این کشور تأثیر گذاشته است، حال یک تجزیه‌وتحلیل جدید نشان می‌دهد که این رکود اقتصادی به‌قدری قدرتمند بوده که حتی روی گذشته نیز تأثیر گذاشته است.


براساس این گزارش، از زمان رکود اقتصادی بزرگ آمریکا تعداد دانشجویان در رشته تاریخ بیش از 30 درصد کاهش یافته است. بنجامین اشمیت از دانشگاه نورث وسترن با بررسی تعداد دانشجویان در رشته‌های تحصیلی مختلف در دانشگاه‌ها و کالج‌های آمریکا به این نتیجه رسید که میزان دانشجویان در رشته تاریخ از سال 2008 تاکنون بیش از 30 درصد کاهش یافته است.


طبق این گزارش آماری، در سال 2008، 34 هزار و 642 دانشجو در رشته تاریخ درس می‌خوانده‌اند. این در حالی است که تعداد دانشجویان در حال تحصیل در رشته تاریخ در سال 2017 به 24 هزار و 266 نفر رسیده است. پس از 2012 کاهش چشمگیری در تعداد دانشجویان در رشته تاریخ به چشم می‌خورد. بین سال 2016 تا 2017 نیز تعداد دانشجویان در رشته تاریخ تا هزار و 500 نفر کاهش یافت.


به گفته اشمیت، پیش از این نیز تعداد علاقه‌مندان به تحصیل در رشته تاریخ کاهش یافته بود. برای مثال از سال 1969 تا 1985 تعداد دانشجویان در حال تحصیل در این رشته 66 درصد کم شده بود. گفتنی است که این کاهش دانشجو با رونق شدید آموزش عالی در دهه 60 میلادی ارتباط داشته است


انتهای پیام/4021/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر