عدم وجود بودجه علت اصلی مشکلات صنفی دانشجویان است
علیرضا حاتمی در گفتگو با خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: مسئولین دانشگاه تهران مدعیاند از اسفند 96 تا بحال (آذر 97) دولت، بودجه دانشگاه تهران را تزریق نکرده و صرفاً حقوق کارکنان اساتید به صورت مستقیم از خزانه پرداخت میشود.
وی گفت: هر چند دولت و سازمان امور رفاهی دانشجویان قول همکاری برای رفع مشکلات را داده بودند، علناً شاهدیم که هیچ تغییری در وضعیت دانشگاهها مشاهده نمیشود.
حاتمی افزود: متأسفانه دانشجویان به چنین شرایطی دقت کافی ندارند و مطلع نیستند که این مشکل نه از کمکاری شورای صنفی است و نه تقصیر دانشگاه است هر چند که دانشگاهها لازم است برخی اقدامات را برای رفع این مشکلات انجام دهند.
این فعال دانشجویی ادامه داد: در سراسر کشور دانشجویان به کیفیت غذا معترض هستند از جمله اینکه تا دوسال گذشته در سلفها هفتهای یکبار شاهد توزیع نوشیدنی مثل دلستر در کنار غذا بودیم، اما متاسفانه این موضوع تقریباً به هرماه یکبار کاهش پیدا کرده است و دانشجو به دنبال دلیل این موضوع به جایگاه شورای صنفی اعتراض میکند که چرا نسبت به پیگیری و حل این مشکلات اقدامی انجام نمیگیرد.
وی خاطر نشان کرد: مشهود است که چون بودجه نداریم کاری را نمیتوانیم پیش رو ببریم لذا با این تفاسیر زمانی که قیمتهای لوازم و محصولات در بازار چندین برابر افزایش پیدا کرده است این باعث بروز مشکلاتی نیز خواهد شد. دولت در بهترین حالت برای هر غذای دانشجویی 3 هزار تا 3 هزار و 500 تومان قیمت اعلام کرده و خود دانشجو هم برای این غذا یک هزار و 500 تومان هزینه پرداخت میکند، لذا مجموع این دو قیمت 5 هزار تومان و با اضافه کردن قیمت نوشیدنی نیز این هزینه بالاتر میرود.
حاتمی گفت: دانشگاه میتواند به جهت رفاه حال دانشجویان مبلغ مصوبه سنوات دانشجویان را به حداقل برساند ولی بخشیدن کامل این هزینه در اختیار دانشگاه نیست چرا که این دستور وزیر و مصوبه هیأتامنا است.
دبیر شورای صنفی-دانشجویی دانشگاه تهران در پایان بزرگترین آفت شورای صنفی را عدم تعامل دانشجو با شورای صنفی دانست و خاطر نشان کرد: شورای صنفی طبق قانون حقوق دریافت نمیکنند و اختیارات بخصوصی ندارند و در تصمیمگیریها دخیل نیستند.
انتهای پیام/4108 /4107/
انتهای پیام/