صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۷:۴۵ - ۰۹ آذر ۱۳۹۷
یک کارشناس مشاوره:

حضور مشاور مدارس در مناطق کم‌برخوردار باید پررنگ‌تر شود

یک کارشناس مشاوره گفت: برنامه‌ریزی و همراهی مشاوران خوب در همه مقاطع تحصیلی نیاز است و آموزش‌وپرورش باید به این موضوع در مناطق کم‌برخوردار توجه کند.
کد خبر : 330100

فاطمه ملک‌حسینی در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزش‌وپرورش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا گفت: مهم‌ترین وظیفه‌ای که مشاوران در مدرسه ایفا می‌کنند بهبود سلامت روان در دانش‌آموزان است. این گروه از مشاوران تلاش می‌کنند مشکلاتی که در یادگیری دانش‌آموزان اختلال ایجاد می‌کند شناسایی و با کمک والدین و مسئولان مدرسه آن‌ها را برطرف کنند.


این کارشناس مشاوره در ادامه اضافه کرد: یک مشاور باید به‌ اندازه‌ای در کار خود تخصص داشته باشد که بتواند با شناخت کامل، تفاوت‌های فردی و استعدادهای دانش‌آموزان را پیدا کند و بتواند دانش‌آموزان را به سمت این استعدادها هدایت نماید.


وی با اشاره به اینکه در تهران و استان‌های بزرگ بحث حضور مشاور در مدرسه تبیین شده و در بیشتر مدارس مشاور حضور دارد، ادامه داد: به ازای هر ۱۵ دانش‌آموز یک ساعت مشاور در مدارس و دوره متوسطه دوم حضور دارد و اصولاً برخی از مشاوران بسته به جمعیت مدرسه هرروز در مدرسه حضور دارند.


ملک‌حسینی با تأکید به اینکه در همه مقاطع تحصیلی حضور مشاور می‌تواند به‌عنوان بازوی مدرسه نقش مهمی ایفا کند، ادامه داد: بر‌اساس دستورالعمل حضور مشاور در مدارس، حضور مشاور در مقطع ابتدایی در نظر گرفته نشده و برخی از مدارس خصوصاً مدارس غیر‌انتفاعی خودشان نیروی مشاور در مدرسه در نظر می‌گیرند. درحالی‌که در بسیاری از مدارس خصوصاً مدارس مناطق کم‌برخوردار حضور مشاور بسیار می‌تواند به دانش‌آموزان در حل مشکلاتی که با آن دست به گریبانند تأثیرگذار باشد.


این مشاور مدرسه در ادامه افزود: بحث مشاوره تنها به بعد تحصیلات خلاصه نمی‌شود و مشاور باید بتواند رازدار دانش‌آموز و سنگ صبور او باشد و درصورتی‌که مشکل دانش‌آموز نیاز به بررسی بیشتر دارد آن را به بخش مشاوره آموزش‌وپرورش معرفی کند.


وی در ادامه با اشاره به تخصص یک مشاور در بخش کمک به‌سلامت روان دانش‌آموز خاطرنشان کرد: یک مشاور باید ثبات روانی و استقلال و نظم و انضباط بیشتری نسبت به سایر معلمان داشته باشد.


انتهای پیام/4087/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر