صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۰ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۴

قول رئیس دانشگاه آزاد یزد در دیدار دانشجوی 21 اختراعه این دانشگاه: حمایت از ساخت دستگاه تشخیص پول ویژه نابینایان

دکتر محمدرضا اسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با ابراهیم خوانین زاده دانشجوی 21 اختراعه کارشناسی ارشد الکترونیک این دانشگاه، دیداری صمیمی داشت.
کد خبر : 32988

به گزارش خبرنگار آنا دکتر محمدرضا اسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد در دیدار دانشجوی نخبه و مخترع این دانشگاه گفت : نیازهای بازار دیر یا زود تشخیص داده می شوند ولی مهم این است که اولین ها چه کسانی باشند. امروز نمی توان منتظر ماند و اختراع را حبس کرد، چرا که به محض حس شدن نیاز دنیای امروز، ممکن است هر کسی در گوشه این جهان به تولید برسد .


وی تجاری کردن ایده ها را بسیار با اهمیت دانست و سیاست کلی دانشگاه آزاد اسلامی و شخص ریاست عالی دانشگاه جناب آقای دکتر میرزاده را توسعه و توجه جدی به پژوهش و اقتصاد دانش بنیان بیان نمود و اظهار داشت: در دنیای پیشرفته بیش از نیمی از مقالات ISI تولید شده به تولید می رسد. ولی در کشورهای دیگر کمتر از یک درصد مقالات عملیاتی می گردد و در حد ارائه مقاله باقی می ماند . وی توجه جدی دانشگاه آزاد اسلامی یزد و حمایت همه جانبه از مخترعین به ویژه دانشجویان تا رسیدن به نتیجه و تولید را دستور کار خود بیان نمود .


در ادامه ابراهیم خوانین زاده دانشجوی مخترع ضمن تشکر از ریاست دانشگاه مبنی بر دعوت خود گفت: در حال حاضر با گرفتن عنوان و دریافت جایزه خوشحال نشده‌ام و به تولید رسیدن ایده ام مرا خوشحال می کند و سوال اول شرکت های بزرگ خارجی نیز در مورد همین تولید است .


خوانین زاده با توضیح یکی از اختراعات خود که دستگاه تشخیص پول ویژه نابینایان است گفت : تمامی ارگانهای مربوطه اعلام آمادگی خرید این محصول را داشته اند ولی به تولید انبوه رسیدن این ایده هزینه زیادی لازم دارد که دکتر اسلامی قول مساعد همکاری و پشتیبانی دانشگاه از این اختراع را به وی داد.


انتهای پیام/

ارسال نظر