صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۲۵ - ۰۶ آذر ۱۳۹۷
جانشين مجمع بسيج كشور:

تقوای سياسی مهم‌ترين ويژگی فرد انقلابی است

جانشين مجمع بسيج كشور داشتن تقوای سياسی و دينی را مهم‌ترين ويژگی فرد انقلابی دانست.
کد خبر : 329236

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اردبیل، داود گودرزی صبح امروز در همایش و جشن بزرگ جوانان مؤمن و انقلابی كه به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل برگزار شد، اظهار كرد: ویژگی فرد انقلابی قبول داشتن اهداف و آرمان‌های انقلاب، تلاش برای تحقق این اهداف، مرز داشتن با دشمن به معنی پذیرش استقلال کشور و تلاش برای حفظ آن و داشتن تقوای سیاسی و دینی است.


وی افزود: هرجا تفکر انقلابی وجود داشته و بر اساس ارزش‌های انقلابی عمل شده، باعث پیشرفت کشور بوده است که نتایج آن در مقایسه صنایع موشکی و خودرو و نیز صنعت نفت و هسته‌ای و به وجود آمدن افرادی انقلابی مثل شهید تهرانی‌مقدم‌ها قابل مشاهده است.


گودرزی گفت: روزانه در فضای مجازی، فضای‌فیزیكی، كلاس‌ها و جامعه با این بحث‌ها مواجه هستیم كه در دوران چهل‌ساله انقلاب چه گذشته و  چه دستاوردهایی داشته‌ایم؟ برخی استادان می‌گویند در كشور گرانی است، مشكلات است، فساد است و حتی برخی می‌گویند هر چه خوبی است در غرب است و ما هیچ‌چیزی نداریم. جوان انقلابی باید تحلیل كند كه كدام حرف درست است.


رئیس پیشین سازمان بسیج دانشجویی كشور بیان كرد: باید به عنوان جوان دانشجو، واقع‌بین و از لحاظ شناخت و تشخیص پرچم‌دار و الگوی مردم باشیم؛ باید واقعیت جریان‌ها را بشناسیم تا فریب نخوریم. 


وی ادامه داد: لازمه واقع‌بینی، داشتن و شناخت مبانی است. باید به این تشخیص برسیم كه به‌دلیل ارتكاب چه جرمی تحریم شدیم. در این خصوص گزاره‌های متفاوتی از زبان استادان و مسئولان كشور بیان شده است. 40 سال از عمر پربركت نظام انقلاب اسلامی می‌گذرد. اندیشه‌ها و بیانات حضرت امام (ره) در رأس و ناظر، قانون اساسی كه یاران امام مثل شهید بهشتی و دیگران نوشتند و در ادامه بیانات مقام معظم رهبری كه پرچم‌دار جریان انقلاب شدند، منابع اصلی و مبنای عمل جریان انقلابی است و برای ما باید مبنای قیاس و تشخیص باشد.


گودرزی ریشه اختلاف‌ها را در پذیرش مبانی دانست و افزود: پس از 40 سال هنوز برخی از اندیشه‌های امام (ره) فهم نشده و  برخی از مفاد قانون اساسی به درستی پیاده و اجرا نشده است.


وی اضافه كرد: امام در بیاناتشان فرموده‌اند كه برای شكم قیام نكرده‌ایم. قیام ما الهی است. می‌خواهیم امپراتوری اسلام را پیاده كنیم. پرچم لا اله الا الله باید در تمام قله‌های جهان به اهتزاز درآید. می‌خواهیم عزت را به مسلمانان جهان برگردانیم. مبانی همه این گفتار در دین ما، قرآن و احادیث وجود دارد و همان كارهایی است كه ائمه ما دنبال می‌كردند و شأن مردم و جامعه را در حكومت اسلامی می‌دانستند؛ چون در جامعه اگر حكومت اسلامی نباشد، نمی‌شود اسلام را به‌طور كامل پیاده كرد.


جانشین مجمع بسیج كشور خاطرنشان كرد: یك عده مثل بازرگان و بنی‌صدر از همان ابتدا می‌گفتند تا اینجا رسیدیم و انقلاب اسلامی پیروز شد، بس است؛ اداره امور كشور را به ما بسپارید و روحانیون دخالت نكنند. می‌خواستند برداشت شخصی خود از اسلام را پیاده كنند. در آخر هم بنی‌صدر آمد و منابع كشور را هدر داد و بعد از كشور فرار كرد و رفت.


وی افزود: از ابتدای انقلاب با جریان غیر‌انقلابی مواجه هستیم و چهره‌هایی غیرانقلابی نمود پیدا كردند كه با اهداف و آرمان‌های انقلاب همسو نشدند. افرادی كه مبانی فكری غلطی داشتند و غرب را به عنوان آرمان‌شهر و هر چیزی كه با آن جور در بیاید را  قبول داشتند. 


جانشین مجمع بسیج كشور ادامه داد: جریان نفاق هم در این دسته‌بندی بودند كه امام علی (ع) درباره جریان نفاق گفته‌اند«از خطر جریان نفاق در امان نخواهیم بود تا اسلام هست؛ چون عوام فریبی می كنند». مفسدان، غارتگران و اختلاسگران هم در این دسته بودند كه منحرف شدند.


گودرزی گفت: هدف امام (ره) و جریان انقلابی تشكیل یك جامعه نمونه اسلامی بود كه در آن مردم دغدغه معیشت ندارند؛ فقر وجود ندارد؛ كشور صاحب تكنولوژی و ثروت آفرین است؛ برای زندگی معنوی مردم نیز برنامه وجود دارد و اسلام در آن كامل پیاده می‌شود.


وی افزود: حال سؤال این است كه چرا نتوانستیم؟ یک دلیل آن کوتاهی یا کم‌کاری عوامل داخلی بود. در عمل یك بخشی از جریان انقلاب که باید از اندیشه‌های امام پیروی می‌کردند، کوتاهی کردند. شهید بهشتی و دوستانشان نظام سیاسی کشور را تدوین کردند و بن بستی در نظام سیاسی وجود نداشت ولی در نظام‌های فرهنگی و اقتصادی این کار انجام نشد. 


گودرزی ادامه داد: یک بخش دیگر، وجود جریان غیرانقلابی بود که نفوذیان و منافقین هم جزو این دسته بودند. علت دیگر، دشمنان بیرونی ماست. مهمترین دشمن ما آمریکاست و دشمنی آن به‌حدی است که می‌خواهد نظام را از پا درآورد.


جانشین مجمع بسیج كشور بیان كرد: در همه حال اصل در نظام جمهوری اسلامی، دین است. می‌خواهیم دین اسلام را پیاده کنیم که خانواده، سبک زندگی و نسبت‌ها در آن تعریف شده است. انحرافی‌ها، دین را از دیدگاه غرب لیبرالی می‌سنجند که این دیگاه، رفتارها را متفاوت می‌کند.


وی افزود: عدالت و معنویت تکیه‌‌گاه اصلی پیشرفت است و اگر قرار است به جامعه پیشرفته برسیم که عدالت محور است، نباید عده ای در زیر چرخ عدالت له شوند. جریان غیر انقلابی عدالت را قبول ندارند و با قرائت لیبرالی از امنیت و رفاه اجتماعی حرف می‌زنند. 


گودرزی اضافه كرد: ما طبق آیات قرآن و احادیث ائمه،  جهان را به اردوگاه حق و باطل تقسیم می‌کنیم. اولین کلمه لا اله الا الله است که حق است و تولّی و تبرّی در کنار نماز و جهاد جزو فروع دین ماست که بر مبنای آنها کار و حرکت می‌کنیم. جریان غیر انقلابی این تقسیم بندی و وجود نظام سلطه و دشمن را قبول ندارد.


جانشین مجمع بسیج كشور تأكید كرد: بحث ما اقتصاد مقاومتی مبتنی بر فرهنگ اسلامی و ایرانی است و جزو معدود کشورهایی هستیم که خداوند این همه به آن نعمت داده است. مثل 5 میلیون نیروی کار آماده و جوان، نفت و گاز، هم‌مرز بودن با 15 کشور، تنوع آب و هوایی، بازار 80 میلیون نفری که با احتساب 400 الی 500 میلیون نفر جمعیت کشورهای همسایه با بازار گسترده در همین منطقه خودمان مواجه می‌شویم. همچنین در 40 رشته برتر دنیا از قبیل نانو و هسته‌ای جزو برترین‌ها هستیم و در برخی دانش را داریم و در برخی به تولید صنعتی نیز رسیده‌ایم.


گودرزی تصریح كرد: اقتصاد‌دانان با اذعان به این موارد می‌گویند شما همه مؤلفه‌های یک اقتصاد پویا و فعال را دارید. رهبر معظم انقلاب با دانستن ظرفیت‌های کشور، سیاست اقتصاد مقاومتی را بر مبنای استفاده از این ظرفیت‌های عظیم، تنظیم و اعلام فرموده‌اند؛ اما جریان مقابل، طرفدار اقتصاد لیبرال و بازار آزاد است.


وی ادامه داد:  ایراد مشاهده شده در عقب ماندن اجرای این سیاست، از سوی مسئولان، ریشه‌اش در این است که در مقام حرف می‌گویند این سیاست‌ها را قبول داریم؛ ولی در عمل لیبرالی عمل می‌کنند.


جانشین مجمع بسیج كشور گفت: حال ما برای درک و تحلیل این دو جریان باید حرف‌های هر دو طرف را بشنویم و بخوانیم و با اینکار به این نتیجه می‌رسیم که اندیشه انقلابی برای ساختن زندگی بهتر برای همه ایرانی‌ها، کفایت دارد.


انتهای پیام/4062/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان 0 نظر
منتظری عباس
14:30 - 1397/09/06
یک فرد انقلابی باید یک تحلیل گر جامع در حوزه اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی و خصوصا سیاسی باشه
حسین لاجوردی
14:28 - 1397/09/06
یک فرد انقلابی باید پرچم دار فرهنگی و بیرق دار سیاسی کشور باشد