مدیرعامل بنیاد تعاون بسیج
مدیرعامل بنیاد تعاون بسیج در نشست تخصصی بررسی ابعاد بینالمللی تحریم بسیج از سوی آمریکا گفت: بنیاد تعاون بسیج به ناچار در مقابل مطالبات خود سهام تعدادی از بنگاههای اقتصادی را در اختیار گرفت اما تا پایان سال 96 بیش از 60 درصد بنگاههای اقتصادی را به فروش رساند.
وی در ادامه اظهار کرد: با انتشار لیست شرکتهای تحریمی آمریکا بیشتر بنگاههای فروخته شده توسط بنیاد تعاون بسیج در این لیست قرار داشتند که این امر نشان از اطلاعات قدیمی و کور بودن تحریمها است.
وی گفت: با توجه به برنامهریزیهای قبلی برای مواجه با تحریمها اعمال تحریمها هیچ اثری بر فعالیتهای شرکتهای زیرمجموعه بنیاد تعاون نداشته و تمام این شرکتها سودده هستند. با توجه به اینکه بسیج یک سازمان مردمی است سهام تمام شرکتهای زیرمجموعه بنیاد تعاون بسیج متعلق به مردم است و تحریم آمریکا علیه بسیج تمرکز و فشار خود را بر روی مردم متمرکز کرده است. هدف از تحریمهای آمریکا محدود کردن اقتصاد ایران و فشار مضاعف بر مردم برای ایجاد نارضایتی و اعتراضات سراسری بود. راهبردهای بسیج برای عبور از تحریمها ایجاد امید، ایجاد وحدت و استفاده از ظرفیتهای داخلی اقتصاد ایران است. تکثر در اقدام یکی از راهبردهای بسیج برای مقابله با تحریمها است به این معنی که بسیج دهها میلیونی قابل تحریم نیست چرا که در تولید و صادرات جمع کثیری دخیل هستند.
مردمی کردن اقتصاد یکی از راههای مقابله بسیج با تحریمها است. تکمیل و تسهیل زنجیرههای تولید بدون تصدیگری بسیج باعث ایجاد یک الگوی اقتصاد مردمی شده است.
الگوسازی بسیج در بحث نظامی موفق بوده و این الگو را در حشت الشعبی و حزبالله شاهد هستیم. در بحث اقتصادی نیز به دنبال ارائه الگوی اقتصاد مردمی توسط بسیج هستیم.
شرکتهای زیرمجموعه بنیاد تعاون بسیج در سال 35 میلیون خدمت ارائه میکنند که در عمل امکان محدودیت و تحریم چنین خدماتی وجود ندارد. بانک مهر اقتصاد که سه و نیم سال در لیست تحریمهای آمریکا قرار دارد اکنون بیش از 10 میلیون سپردهگذار دارد. بنیاد تعاون بسیج 200 هزار واحد تولیدی را بر زنجیره تولید قرار داده که هیچ یک از این واحدها در مالکیت بسیج نیست. سالانه چهار میلیون خدمت ارزان و یارانهای در حوزه بهداشت و درمان به مردم مناطق محروم ارائه میشود.
از تحریمهای آمریکا نگرانی نداریم بلکه نگران خطر شیفتگان آمریکا در داخل کشور و جریان نفوذ هستیم.
انتهای پیام/