7 واحد فناور مرکز رشد واحد نراق مجوز گرفتهاند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر حسن خیری در نخستین جلسه مشترک مرکز رشد واحد نراق با پارک علم و فناوری استان مرکزی، با توجه به پتانسیلها و ظرفیت، تجهیزات و امکانات سختافزاری و نرمافزاری و نیروی انسانی متخصص در واحد نراق، اظهار کرد: ما سعی کردیم که با مراکز صنعتی استان و شهرستان دلیجان ارتباط برقرار کنیم و ظرفیتهای موجود واحد را به این مراکز معرفی کنیم.
خیری افزود: ما مشتاق هستیم که از ظرفیتها، حمایتها، مشاورهها و پیگیریها پارک علم و فناوری استان مرکزی بهرهمند شویم.
شمس: پارک علم و فناروی استان مرکزی تاکنون توانسته 248 شرکت را جذب کند که تعدادی از شرکتها وارد صنعت شدند و تعدادی هم وارد مجموعه پارک شدند، همچنین 67 شرکت در مرکز رشد و پارک علم و فناوری استان مستقر هستند. |
وی گفت: واحد نراق به دلیل اهتمام به موضوع کارآفرینی و تاسیس مرکز رشد در بین واحدهای دانشگاهی استان مرکزی پیشگام بوده است.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی نراق اظهار کرد: ما باید تهدید کمبود دانشجو و وابستگی به شهریه را تبدیل به فرصت کنیم و اگر ما به مقولههای مرکز رشد، تولیدات علمی، اتصال به صنعت و جامعه را داشته باشیم، دیگر جای نگرانی برای تامین هزینهها نخواهد بود.
مسئول پذیرش موسسات پارک علم و فناوری استان مرکزی نیز گفت: ما در مجموعه پارک با دو جریان حمایتی روبهرو هستیم یکی در مرکز رشد که صرفا حمایت از شکلگیری، توسعه شرکتهای نوبنیاد و نوپا است و دیگری بخش پارک هست که هدفش حمایت از شرکتهای رشد یافته است.
امیر شمس افزود: پارک علم و فناروی استان مرکزی تاکنون توانسته 248 شرکت را جذب کند که تعدادی از شرکتها وارد صنعت شدند و تعدادی هم وارد مجموعه پارک شدند، همچنین 67 شرکت در مرکز رشد و پارک علم و فناوری استان مستقر هستند.
وی خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری استان صنایعی همچون نفت، گاز، پترشیمی، ماشین آلات، صنایع شیمی، برق و الکترونیک، مخابرات را مورد حمایت قرار داده است و شرکتهای موفق توانستهاند سهم مناسبی از بازار را به خود اختصاص دهند.
شمس گفت: از اهم فعالیتهای پارک ارائه خدمات آموزش و مشاوره، استفاده کردن از امکانات آزمایشگاهی پارک، کمک به فرهنگ بازاریابی، جذب سرمایهگذار و اطلاع رسانی و انتقال تجارب علمی و اطلاعات پژوهشی به مراکز رشد، دانشگاهها و شرکتها است.
وی افزود: باعث افتخار و مباهات است که در واحد نراق هم این ضرورت احساس شده است و مرکز رشد پایهگذاری شده و به فعالیت علمی خود ادامه میدهد، انشااله این حرکت منشأ خیر و برکت برای اعضای هیات علمی، فارغالتحصیلان همچنین استان و کشور باشد.
رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد نراق هم گفت: مدیریت، نظارت، هدایت اطلاعرسانی و حمایت معنوی پارک علم و فناوری استان از تحقیقاتی که به نتیجه عملی و نهایی رسیده و تست خود را با موفقیت گذرانده و آماده بهرهبرداری صنایع است.
دکتر مرتضی انحصاری تاکید کرد: پارک علم و فناور با حمایت از کاربردی کردن نتایج تحقیقات و بهرهگرفتن از دانش ملی از سوی صنایع و معرفی آن به شرکتهای صنعتی، میتواند به پویایی اقتصادی کشور از یک سو و به مرتفع کردن نیازهای شرکتهای صنعتی از سویی دیگر کمک قابل توجهی کند.
کریم نمین رئیس واحد فناور بیوتکنولوژی و گیاهان دارویی واحد نراق هم گفت: نراق قابلیت و توانایی مطالعه و اهلیسازی گیاهان دارویی به صورت زراعی را دارد، البته مشکل و چالش آب و خشکسالی تهدید جدی برای به فعلیت رساندن اینگونه پروژههای زراعی است که با برنامهریزی مناسب و استفاده از تکنولوژیهای نوین قابل اصلاح و بهرهبرداری خواهد بود.
انتهای پیام/