ترجمه کتاب «تحلیل سیگنالهای زیستی» در دانشگاه آزاد علیآبادکتول
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از علیآبادکتول، آرزو ذاکری عضو هیأت علمی گروه مهندسی پزشکی دانشکده فنی و مهندسی واحد علیآبادکتول، کتاب «تحلیل سیگنالهای زیستی» را با همکاری علیرضا حکمآبادی و جواد رضایی ترجمه و از سوی انتشارات علمی واحد علی آبادکتول به چاپ رسانده است.
ذاکری با اشاره به قدمت ۶۰ ساله پردازش سیگنال دیجیتال در مهندسی، از فراگیر شدن آن در زندگی امروزی خبر داد و افزود: یکی از بارزترین نمونههای پردازش سیگنال، گوشیهای موبایل است که صدا با تکنیکهای پردازش سیگنال، فشردهسازی، کد و مدوله میشود.
عضو هیأت علمی واحد علی آبادکتول با بیان این مطلب که آنالیز، تحلیل و تفسیر این سیگنالها در تشخیص بیماریها، حالات روحی و روانی، درک صحت عملکرد اندامها و... تأثیرگذار است، ایجاد سیستمهای تشخیص بیماری با استفاده از کامپیوتر و طراحی واسطهای مغز و کامپیوتر را از دیگر نمونههای کاربردی پردازش سیگنالهای زیستی عنوان کرد.
مدیر گروه مهندسی پزشکی این واحد دانشگاهی با اشاره به رشد سیستمهای غیرتهاجمی و ثبت سیگنالهای بدن، نیاز به توسعه سیستمهای پردازنده خودکار سیگنالهای زیستی را امری اجتنابناپذیر عنوانکرد و افزود: در این کتاب سعی شده با توجه به اهمیت بالای پردازش سیگنال و رشد سریع کاربرد آن در پزشکی، علاقهمندان با نحوه پیادهسازی این تکنیکها بهوسیله نرمافزار کاربردی متلب آشنا شوند.
معرفی سیگنالهای زیستی، معرفی سیگنالها و سیستمهای گسسته، پیادهسازی تبدیل فوریه گسسته و طیف توان، طراحی فیلترهای دیجیتال و پیادهسازی آن در متلب، مروری بر تکنیکهای مختلف استخراج ویژگی از سیگنالهای زیستی و پیادهسازی آنها در متلب، مروری بر تکنیکهای مختلف طبقهبندی و پیادهسازی آنها در متلب و بیان کاربردهای پردازش سیگنالهای زیستی هفت فصل این کتاب را تشکیل میدهند.
انتهای پیام/4101/خ
انتهای پیام/