وای به روزی که دانشجویان نسبت به درد جامعه بیتفاوت باشند
گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، شهید بهشتی(ره) اهمیت زیادی برای نسل جوان و به ویژه دانشجویان قائل بود و تا آخرین لحظه زندگی پربار خویش در میان دانشجویان حاضر میشد و برای آنها ابعاد مختلف وظایف و رسالت دانشجویی و کار تشکیلاتی را تبیین میکرد.
در بخش سوم از نگارش تشکیلات آرمانی به بخشهایی از سخنان شهید بهشتی(ره) درباره رسالت دانشجو نسبت به جامعه پرداخته میشود.
این عالم برجسته دانشجویان را به استمرار در حساسیت نسبت به جامعه ترغیب میکند و در همین خصوص میگوید: «دانشجو رسالتش در این است که در برابر دردهای جامعه برای همیشه حساس بماند، نه اینکه تا فارغالتحصیل شد و شغلی پيدا کرد حساسیتش کمتر بشود، دردی که دهها سال به آن مبتلا بودیم.»
وی خطاب به دانشجویان با طرح این پرسش که «چه میخواهید بکنید؟» عنوان میکند: «واي به روزی كه تحصیلکردههای جامعه اعم از روحانی، دانشگاهی، امام جماعت، مرجع تقلید، محقق اسلامشناس، نویسنده، گوینده و... نسبت به درد جامعه حساس نباشند. وای بهحال جامعهای که گروه ممتازش تبدیل شود به گروهی بیدرد.»
به اعتقاد شهید بهشتی(ره) دانشجویان باید به خودسازی پرداخته و درد جامعه را دریابد. وی میگوید: «این دانشجوست که باید امروز در برنامه خودسازی پیشبینی کند چگونه خودش را بسازد که فردا به خیل بیدردان نپیوندد، بلکه روزبهروز دردمندتر بماند.»
این عالم برجسته همچنین تأکید میکند: «اگر دانشجو در همان جایی که مورد نیاز جامعه است قرار گرفت، فرصت اینكه دردمندتر بماند بیشتر است. طوری خودتان را بسازید که با درد جامعه آشنا بمانید.»
این نگارش برگرفته از کتاب تشکل حق است.
انتهای پیام/4007/
انتهای پیام/