صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۰۰ - ۲۹ آبان ۱۳۹۷
قاضی‌زاده:

وزارت ارتباطات از پیام‌رسان‌های داخلی حمایت یکسانی انجام دهد

رئیس فراکسیون فضای مجازی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از تبعیض بین پیام‌رسان‌های داخلی گفت: وزارت ارتباطات از پیام‌رسان‌های داخلی حمایت یکسانی انجام دهد.
کد خبر : 327634

به گزارش خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشجویی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، احسان قاضی‌زاده‌هاشمی در نشست خبری بررسی علل عدم مهاجرت مردم به پیام‌رسان‌های داخلی که عصر امروز در اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان برگزار شد، با اشاره به اینکه در ساماندهی پیام‌رسان‌های داخلی کمبود قانون داریم، گفت: در عرصه فضای مجازی تنها چهار قانون اختصاصی داریم و در صورت‌ نیاز به سایر قوانین فرهنگی یا تجاری استناد می‌شود.


وی افزود: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، کمیسیون مرتبط با خود را در مجلس شورای اسلامی ندارد و تنها یک کمیته زیر نظر کمیسیون فرهنگی شکل گرفته است، اما با تشکیل فراکسیون فضای مجازی، 71 نماینده، قوانین موردنیاز فضای مجازی را تهیه خواهند کرد.


این نماینده مجلس در ادامه با گلایه از نگاه سیاسی به مسائل فنی اعلام کرد: باید به فضای مجازی نگاه فنی داشته باشیم و در صورت حاکم شدن نگاه سیاسی صرف، آسیب کلانی به کشور وارد خواهد شد.


وی ادامه داد: متن اولیه طرحی با عنوان حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی در مجلس در حال‌ نگارش است که برای بهبود این طرح نیازمند اعلام نظر کارشناسان پیام‌رسان‌های داخلی هستیم.


قاضی‌زاده‌هاشمی از حمایت 100 درصدی از پیام‌رسان‌های داخلی انتقاد کرده و تأکید کرد: پیام‌رسان‌های داخلی باید به فعالیت خود به دیده یک کسب‌وکار تجاری نگاه کرده و برای درآمدزایی، برنامه‌ریزی کنند؛ در مورد سایر پیام‌رسان‌های خارجی یا سرویس‌های خدماتی فعال در فضای مجازی، شاهد این هستیم که بدون دریافت حمایت دولتی، به‌ راحتی در فضای اقتصادی ایران فعالیت می‌کنند.


رئیس فراکسیون فضای مجازی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پیام‌رسان‌های داخلی اعتماد عمومی را که مهم‌ترین سرمایه یک شرکت است از دست‌ داده‌اند و باید برای جلب اعتماد عمومی از ابزارهای بازاریابی و فنی استفاده کنند.


این مقام مسئول خطاب به معاون وزیر ارتباطات که در جلسه حاضر بود، گفت: وزارت ارتباطات  از پیام‌رسان‌های داخلی حمایت یکسانی انجام دهد و این موضوع که از بین 6 پیام‌رسان داخلی، تنها به دو پیام‌رسان نگاه ویژه کنند پرهیز شود.


قاضی‌زاده‌هاشمی در پایان ابراز امیدواری کرد: تا پایان مجلس دهم امیدواریم نگارش طرح حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی به‌ پایان برسد.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر