صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۲ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۴
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر:

مواد مخدر حیات بشری را در ابعاد مختلف مورد تهدید قرار می‌دهد

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه مواد مخدر حیات بشری را در ابعاد اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی مورد تهدید و چالش جدی قرار می‌دهد، فروپاشی خانواده‌ها و طلاق را از جمله آسیب‌های اجتماعی مواد مخدر برشمرد.
کد خبر : 32740

به گزارش گروه اجتماعی آنا به نقل از روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، علیرضا جزینی در دیدار با ژنرال باز محمد احمدی معاون مبارزه با مواد مخدر وزارت امور داخله افغانستان، با اشاره به وجود مشترکات فراوان میان دو کشور ایران و افغانستان اظهار کرد: تبلور روابط دو کشور در مرکز برنامه‌ریزی مشترک و تبادل اطلاعات منطقه‌ای (JPC) است که باید بیش از گذشته تقویت شود، چرا که این همکاری‌ها موجب اثربخشی بیشتر اقدامات در مبارزه با مواد مخدر می‌شود.


وی با بیان اینکه ایران و افغانستان و دیگر کشورهای منطقه آسیب‌های زیادی را به خاطر مواد مخدر متحمل می‌شوند، افزود: ایران علاوه بر تحمل هزینه‌های اقتصادی در بخش‌های مختلف اعم از مبارزه با ترانزیت مواد مخدر، جلوگیری از ورود آن به کشور، درمان و پیشگیری، تاکنون نزدیک به 3800 نفر از نیروهایش در این راه به شهادت رسیده‌اند. این هزینه‌های مادی و معنوی، برای کشور ما بسیار زیاد است.


قائم مقام دبیرکل ستاد ادامه داد: با توجه به اینکه تبعات مواد مخدر، آسیب‌هایی را به خانواده‌ها وارد می‌کند، تلاش داریم از آحاد مردم کمک بگیریم، در واقع با رویکرد اجتماعی، با مواد مخدر مبارزه کنیم.


جزینی تصریح کرد: اکنون با توجه به ثبات تقریبی که در دولت افغانستان بوجود آمده و مشکلات نیز در حال حل شدن است، انتظارات ما بیشتر است و امیدواریم با استفاده از ظرفیت‌های دو کشور، موضوع مبارزه با مواد مخدر با جدیت دنبال شود.


وی اقدامات ایران در مبارزه با مواد مخدر را خوب ارزیابی کرد و گفت: برخوردهای شدیدی هم در ایران در خصوص ساخت شیشه صورت گرفته که موجب افزایش 5 برابری قیمت آن شده است و این نشان‌ از جدیت و شدت برخوردها در مبارزه با مواد مخدر می‌باشد. در افغانستان نیز گزارش‌ها حاکی از ساخت مواد صنعتی است که دولت افغانستان باید توجه بیشتری کند چرا که دشمن اگر از طریق هروئین نتواند به هدف برسد با مواد صنعتی بخصوص شیشه سعی در رسیدن به هدفش خواهد داشت.


جزینی در ادامه مبارزه با مواد مخدر را پیچیده و همه ‌جانبه توصیف و بیان کرد: مواد مخدر حیات بشری را در ابعاد اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی مورد تهدید و چالش جدی قرار می‌دهد، فروپاشی خانواده‌ها و طلاق از جمله آسیب‌های اجتماعی مواد مخدر است.


وی بر ادامه همکاری‌ها تاکید کرد و گفت: ایران همچون گذشته آماده هر گونه همکاری با افغانستان در بحث آموزش پزشکان و پلیس آن کشور و همچنین اجرای عملیات مشترک می‌باشد و امیدواریم جنبه عملی‌ این همکاری‌ها بیشتر شود.


مواد مخدر پدیده‌ای است که ناامنی و خشونت را به همراه دارد


همچنین ژنرال باز محمد احمدی معاون مبارزه با مواد مخدر وزارت امور داخله افغانستان در این دیدار، ایران را کشور دوست، همسایه و برادر خواند و گفت: مواد مخدر یک تهدید و چالش بزرگ برای امنیت در منطقه است که سلامت بشریت را به خطر انداخته است.


وی با بیان اینکه مواد مخدر پدیده‌ای است که ناامنی و خشونت را به همراه دارد، اظهار کرد: تلاش داریم که مواد مخدر را در داخل افغانستان نابود و باندهای خطرناک را منهدم کنیم، لذا باید بر روی باندها و شبکه‌های قاچاق موادمخدر متمرکز شویم تا به منبع اصلی برسیم.


باز احمدی گفت: افغانستان نیاز دارد تا کشورهای دوست کمک بیشتری در این زمینه کنند تا بتوان با این پدیده مبارزه جدی کرد که در این رابطه ایران تاکنون همکاری خوبی با ما داشته است.


انتهای پیام/

ارسال نظر