40 درصد سربازان کشور تحصیلات عالیه دارند
به گزارش خبرنگار حوزه انتظامی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سردار مهدی فرحی صبح امروز در نشست خبری رونمایی از سامانه «سرباز ماهر» گفت: امروزه رسیدگی به بحث سرباز و سربازی بسیار مهم بوده و بحث امنیت و کیفیت سربازی و کیفیت و کمیت سرباز در عرصه ملی آنچنان توسعه پیدا کرده است که به یک سرمایه ملی تبدیل شده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۴۰۰ هزار سرباز داریم و البته بهطور میانگین سالانه در حدود 400 هزار نفر هم به خدمت سربازی فرا خوانده میشوند که ۴۰ درصد آنها دارای تحصیلات عالیه هستند؛ لذا توجه به سربازان و مهارت های آنها از نکات مهم و اساسی محسوب می شود.
فرمانده قرارگاه مهارتآموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح گفت: در خرداد ۹۶ قرارگاه مهارتآموزی را تأسیس کردیم تا بتوانیم غنیسازی سرباز را طوری انجام دهیم که زمینه اشتغال بعد از سربازی فراهم شود، بنابراین موضوع ارتقای بهرهوری سرباز را در پیش گرفتیم. در طول مدت سربازی مشغله سربازان بالاست؛ لذا به دنبال این هستیم تا از زمان بیشتری برای توسعه خدمات ارائه دهیم. لذا جوانان ۱۵ سال به بالا را بهصورت اختیاری زیرنظر گرفته و از استعدادهای آنها استفاده کنیم تا با آمادگی بالا به خدمت سربازی بروند.
فرحی گفت: برای این کار و با استفاده از فضای مجازی به دنبال راهاندازی سامانهای به نام سرباز ماهر بودیم و این سامانه فقط برای جوانان بالای ۱۵ سال است. افراد با وارد کردن کد ملی و شماره ملی وارد سامانه شده و این افراد از خدمات این سامانه استفاده خواهند کرد.
فرحی گفت: افراد مهارتهای خود را در این سامانه ثبت کرده و با ارائه اطلاعات خود در سامانه یک تعاملی بین ستاد کل و جوانان بهوجود میآید. از طرفی مهارتهایی که مورد نیاز نیروهای نیروی مسلح است در اولویت استفاده قرار دارد و ۵۰۰ مهارت در این سامانه طراحی شده است.
وی گفت: مهارتهای ما با توجه به بازار کار تعریف شده لذا سربازان میتواند بعد از خدمت سربازی دارای شغل شوند؛ از طرفی روانشناسان در این سامانه مشاغلی را با توجه به ارائه مهارتهای افراد به جوانان ارائه میدهند تا این افراد متناسب با شرایط استانی وارد بازار کار شوند.
فرمانده قرارگاه مهارتآموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح گفت: امتیازهایی در این سامانه به افراد داده میشود که با توجه به آن امتیازها سربازان و با توجه به نیاز نیروهای مسلح در نهادهای مختلف توزیع میشوند.
فرحی با اشاره به کمک دیگر نهادها در راهاندازی این سامانه گفت: مشارکت ۱۰۰ درصدی بدنه کشور در این کار صورت گرفته و در جهت پیادهسازی برنامهها گامهای مؤثری را برداشتهایم. سازمان فنی و حرفهای، جهاد دانشگاهی، ایرانسل، به ما کمک کردهاند تا جوانان با آموزشهای دیده شده در این سامانه با آمادگی بالا وارد خدمت سربازی شوند.
وی گفت: بنا داریم تا این سامانه را پس از خدمت نیز ادامه دهیم تا همچنان مهارتهای افراد را زیرنظر داشته تا هر فردی با توجه به مهارتش وارد بازار کار شود.
فرحی گفت: ایجاد ارتباط و تعامل دوطرفه میان سامانه و جوانان، ارائه شغل مناسب، توسعه مهارتهای جوانان، امتیازدهی به جوانان برای ورود به خدمت و ارائه شغل مناسب به سربازان از اهداف اصلی این سامانه است.
فرحی خاطرنشان کرد: مردم برای آگاهی از این سامانه به سایت www.sarbazmaher.ir رجوع کنند.
انتهای پیام/4110/خ
انتهای پیام/