صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۷:۵۰ - ۲۸ آبان ۱۳۹۷
در گزارش آنا بخوانید؛

پایان بازنشستگان پاستور/ لطفاً قانون را دور نزنید

واعظی، حسین‌پور، تخت‌روانچی، ابوطالبی و علی جنتی پنج بازنشسته شاخص در کاخ ریاست‌جمهوری هستند.
کد خبر : 326882

به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی خبرگزاری آنا، قانون ممنوعیت به‌کارگیری بازنشستگان از 26 آبان برای تمامی دستگاه‌های اجرایی دولتی و شبه‌دولتی لازم‌الاجرا است. در این قانون تنها وزیران، رؤسای قوا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و جانبازان بالای 50 درصد معاف شده‌اند. یکی از روندهایی که در چند روز گذشته به لطف این قانون در کشور صورت گرفت، خداحافظی با 14 استاندار در سراسر کشور بود.


یکی از مواردی که در این قانون باید در آن به‌خوبی رعایت شود و کمی به دلیل عدم اطلاع‌رسانی نهاد ریاست‌جمهوری گنگ شده است، بازنشستگی مدیران نهاد ریاست‌جمهوری است.


محمود واعظی وزیر سابق ارتباطات و رئیس دفتر رئیس‌جمهور متولد سال 1331 است. وی فعالیت سیاسی خود را از سال ۱۳۵۸ در جایگاه مدیرعامل شرکت مخابرات ایران آغاز کرد و از سال 1368 به وزارت خارجه نقل مکان کرده است. واعظی باید طبق روال اداری کشور سال 88 بازنشسته شود. این ابهام وجود دارد که وی چه زمانی به کار اعاده شده است  و اگر مشمول این قانون شود باید از نهاد ریاست‌جمهوری خداحافظی کند.


نفر بعدی این لیست به مجید تخت‌روانچی معاون سیاسی رئیس‌جمهور اشاره دارد. روانچی سال 1360 وارد وزارت خارجه شد و سابقه 37 سال کار در این وزارت‌خانه را دارد. وی از سال 92 معاون ظریف و از مذاکره‌کنندگان ارشد کشور بود و از سال 1396 به دفتر رئیس‌جمهور و معاونت سیاسی ریاست‌جمهوری رفت. وی نیز با قانون ممنوعیت به‌کارگیری بازنشستگان باید از پاستور برود.


حمید ابوطالبی مشاور سیاسی رئیس‌جمهور نیز که به‌عنوان نماینده ایران در سازمان ملل توسط آمریکا ممنوع‌الورود شد در این لیست قرار دارد. در کارنامه وی مناصبی همچون سفیر جمهوری اسلامی ایران در کشورهایی نظیر ایتالیا، بلژیک، استرالیا و اتحادیه اروپا (به مدت 15 سال)، مدیرکل سیاسی وزارت امور خارجه (به مدت 5 سال)، مشاور وزیر امور خارجه (به مدت5 سال) و عضویت در شورای استراتژیک وزارت امور خارجه وجود دارد و باید با نهاد خداحافظی کند.


نفر بعدی و همراه رئیس‌جمهور مسئول تشریفات نهاد ریاست‌جمهوری بهمن حسین‌پور است. وی در سال ۱۳۶۶ در حالی‌که تنها ۳۴ سال سن داشت، به عنوان سفیر ایران در اتیوپی منصوب و وارد وزارت خارجه شد؛ اکنون او نیز مشمول این قانون می‌شود.


علی جنتی نیز که در عنوان مسئولیت سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری فعالیت دارد، از سال 62 وارد مناصب دولتی شده و نخستین سمتش استاندار خوزستان بود که باز این سیاست‌مدار دولتی در زمره بازنشستگان قرار دارد و باید کناره‌گیری کند.


انتهای پیام/4082/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان 0 نظر
کوثر ریاحی
11:32 - 1397/08/28
تو را خدا برید بزارید چها رتا جوان باسواد و تازه نفس بیاند شماها حتی حال ندارید از پشت میزاتون بلند شی