صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۱۲ - ۲۴ آبان ۱۳۹۷
چهره ماندگار زیست‌شناسی:

دانشگاهیان خلأهای مفاهیم پدافند غیرعامل را در علوم مختلف دریابند

چهره ماندگار زیست‌شناسی‌کشور گفت: دانشجویان و استادان مفاهیم پدافند غیرعامل را درک کنند و خلأهای آن‌را در علوم مختلف دریابند.
کد خبر : 325893

احمد مجد در گفتگو با خبرنگار حوزه علم و فناوری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به ماموریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال گفت: اهتمام حوزه ریاست واحد و دانشکده‌ها برای توجیه فراگیر جامعه و تبیین جنبه‌های سودمندی و ضروریت پدافند غیرعامل در کشور بسیار جدی است.


استاد تمام دانشگاه آزاد تهران غرب ادامه داد: هدایت پایان‌نامه‌ها به سمت پدافند غیرعامل و برگزاری کارگاه‌ها و سمینارها در بین نخبگان می‌تواند بسیار موثر عمل کند و از وقتی که واحد تهران شمال مامور به اجرای برنامه پدافند غیرعامل شده است، حرکات بسیار موثر و عملیاتی در این راستا صورت گرفته است.


وی افزود: ابتدا باید دانشجویان و حتی بعضی از استادان مفاهیم پدافند غیرعامل را درک کنند و خلأهای آن‌را در علوم مختلف دریابند، سپس راهکارهای عملیاتی ارائه دهند که در همین راستا نقشه‌های راه در حال تدوین است.


عضو هیأت‌علمی دانشکده علوم زیستی گفت: دیده شده که بعضی از نمونه‌های گیاهی و جانوری که منحصر به کشور بوده، نمونه‌برداری کرده و با دستکاری و اصلاح آن، نژادی را که منحصر به ایران بوده تکثیر کرده‌اند و منجربه شکوفایی اقتصاد خود و از بین رفتن انحصار کشور ما شده است.


چهره ماندگار زیست‌شناسی‌کشور با تصریح ارتباط مستقیم پدافند غیرعامل و اقتصاد اظهار کرد: در مسائل میکروبیولوژی اعم از کشت سلولی، ذخیره‌های بنیادی و گیاهی همه می‌توانند در راستای شکوفایی اقتصاد کشور و پویایی جامعه موثر باشد و این ظرفیت در کشور ما وجود دارد.


وی افزود: دشمنان ملت ایران با صادرات کودهای دستکاری شده در خاک‌های کشاورزی، در محصولات کشور تغییرات بنیادی ایجاد می‌کنند و این تغییرات ‌می‌تواند آفت‌های بسیاری در امنیت غذایی و زوال جامعه را به دنبال داشته باشد.


مجد در پایان سخنانش خاطرنشان کرد: باید بررسی شود، چرا مزارع زیتون از کشت ساقط شدند و بلوط‌ها عقیم گشتند، همه این موضوعات با ملاحضات پدافند غیرعامل اقتصاد را مصون نگه خواهد داشت.


انتهای پیام/  


انتهای پیام/

ارسال نظر