صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۹ - ۲۳ آبان ۱۳۹۷
نفر خبر داد؛

تقویت نگاه محصول‌محور در مراکز تحقیقاتی علوم پزشکی دانشگاه آزاد

اولین گردهمایی مدیران مراکز تحقیقاتی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور معاون علوم پزشکی و مدیران حوزه پژوهش علوم پزشکی در سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
کد خبر : 325830

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی معاونت علوم پزشکی، در این کارگاه پژوهشی که با عنوان مدل‌های انتقال تکنولوژی و تجاری‌سازی برگزار شد، راهکارهای تجاری‌سازی ایده‌ها و محصولات فناورانه تولیدی در مراکز تحقیقاتی در قالب سخنرانی و پنل‌های تخصصی آموزشی- پژوهشی ارائه شد.


محسن نفر در این جلسه بر لزوم داشتن نگاه محصول محور به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اهداف و شاکله مراکز تحقیقاتی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد.


معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه مسائل تحقیقاتی اهمیت بسیار زیادی در دانشگاه‌های دنیا دارد، گفت: در حال حاضر کاهش وابستگی به شهریه دانشجویان از اولویت‌های دانشگاه آزاد اسلامی است.


وی ادامه داد: درآمدزایی از طریق پروژه‌های تحقیقاتی و تجاری‌سازی محصولات باید جایگزین منابع شهریه‌ای شوند و ما مصرانه به دنبال این موضوع بوده و از آن حمایت می‌کنیم.


نفر با اشاره به ظرفیت‌های گسترده دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: با توجه به وضعیت موجود در دانشگاه آزاد اسلامی و وجود رشته‌های پزشکی و غیرپزشکی در کنار یکدیگر در واحدهای دانشگاهی، می‌توان از این پتانسیل به‌منظور انجام پژوهش‌های بین‌رشته‌ای جهت تولید محصولات علوم پزشکی استفاده بهینه کرد.


وی افزود: مدیریت انجام این موضوع و استفاده از ظرفیت اساتید پژوهشگر در این رشته‌ها، برعهده روسای مراکز تحقیقاتی هست.


 نفر با اشاره به شاخصه‌های ارتقای مراکز، تاکید کرد: شاخص‌های ارزشیابی برای این مراکز از طرف حوزه پژوهش این معاونت تعریف و ابلاغ‌شده و رتبه‌بندی آن‌ها به‌طور سالیانه انجام خواهد شد و مراکزی که بتوانند در تحقق اهداف فوق موفق عمل کنند، به سطح بالاتر ارتقا یافته و از مزایای آن بهره‌مند خواهند شد و در غیر این صورت نسبت به ادامه فعالیت آن‌ها تصمیم‌گیری خواهد شد.


معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد، روسای مراکز را به انتخاب چند محصول علوم پزشکی در حوزه فعالیت تخصصی مرکز و انجام پژوهش‌های کاربردی جهت تجاری‌سازی آن‌ها با حمایت شرکت‌ها و صندوق‌های سرمایه‌گذاری خارج از دانشگاه تشویق کرد.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر