تقویت نگاه محصولمحور در مراکز تحقیقاتی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی معاونت علوم پزشکی، در این کارگاه پژوهشی که با عنوان مدلهای انتقال تکنولوژی و تجاریسازی برگزار شد، راهکارهای تجاریسازی ایدهها و محصولات فناورانه تولیدی در مراکز تحقیقاتی در قالب سخنرانی و پنلهای تخصصی آموزشی- پژوهشی ارائه شد.
محسن نفر در این جلسه بر لزوم داشتن نگاه محصول محور بهعنوان یکی از مهمترین اهداف و شاکله مراکز تحقیقاتی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد.
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه مسائل تحقیقاتی اهمیت بسیار زیادی در دانشگاههای دنیا دارد، گفت: در حال حاضر کاهش وابستگی به شهریه دانشجویان از اولویتهای دانشگاه آزاد اسلامی است.
وی ادامه داد: درآمدزایی از طریق پروژههای تحقیقاتی و تجاریسازی محصولات باید جایگزین منابع شهریهای شوند و ما مصرانه به دنبال این موضوع بوده و از آن حمایت میکنیم.
نفر با اشاره به ظرفیتهای گسترده دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: با توجه به وضعیت موجود در دانشگاه آزاد اسلامی و وجود رشتههای پزشکی و غیرپزشکی در کنار یکدیگر در واحدهای دانشگاهی، میتوان از این پتانسیل بهمنظور انجام پژوهشهای بینرشتهای جهت تولید محصولات علوم پزشکی استفاده بهینه کرد.
وی افزود: مدیریت انجام این موضوع و استفاده از ظرفیت اساتید پژوهشگر در این رشتهها، برعهده روسای مراکز تحقیقاتی هست.
نفر با اشاره به شاخصههای ارتقای مراکز، تاکید کرد: شاخصهای ارزشیابی برای این مراکز از طرف حوزه پژوهش این معاونت تعریف و ابلاغشده و رتبهبندی آنها بهطور سالیانه انجام خواهد شد و مراکزی که بتوانند در تحقق اهداف فوق موفق عمل کنند، به سطح بالاتر ارتقا یافته و از مزایای آن بهرهمند خواهند شد و در غیر این صورت نسبت به ادامه فعالیت آنها تصمیمگیری خواهد شد.
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد، روسای مراکز را به انتخاب چند محصول علوم پزشکی در حوزه فعالیت تخصصی مرکز و انجام پژوهشهای کاربردی جهت تجاریسازی آنها با حمایت شرکتها و صندوقهای سرمایهگذاری خارج از دانشگاه تشویق کرد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/